Igazából nem vele, hanem a nejével beszéltem, szóval nem akarok messzemenő következtetéseket levonni. De amennyire meg tudom ítélni, pusztán racionalitás alapon adta el a vasat: gyerek mellett időben nem fog nekik beleférni, az asszony meg nem is ülhet rá egy ideje. Szóval többnyire kihasználaltlanul állna a garázsba - legalábbis ez volt a történet.
De hamár egy gőzmozdony került a képbe, egyik barétom nem hagy békén a motorjával: eladó egy metálbordó XX! Ha valakit érdekel, akkor további infókat emilben küldök!
ej, be jót uzsonnáztam. mondanám, h ledőlök fél órára, de az már kicsapná stage-nél a biztosítékot
kozmax - a motoromon amikor egyesbe kapcsolok, akkor is ég (néha haloványabban, néha majdnem a rendessel megegyező erősséggel) az üres-lámpa. ha kiengedem a kuplungot, akkor elalszik, ha behúzom, újra vissza. mi lehet ez?
Gyerek, vagy XX volt a választási lehetőség?
Csézing dá drímsz.
Ez a diódaizés valami véletlenül nem egy hangvillagyártótól származik?
Vagy a Volt Yamahám
köszi, majd telefonálok, h mikor mennék!!
hozd be még garis, azt jol megcsináljuk
ej, be jót uzsonnáztam. mondanám, h ledőlök fél órára, de az már kicsapná stage-nél a biztosítékot
kozmax - a motoromon amikor egyesbe kapcsolok, akkor is ég (néha haloványabban, néha majdnem a rendessel megegyező erősséggel) az üres-lámpa. ha kiengedem a kuplungot, akkor elalszik, ha behúzom, újra vissza. mi lehet ez?
mi kevesen vagyunk
számolok:
laci(valami szám)
siki
MX77
mx2
WD40
zozzee
csanaki
Standar
spy14
faisst
xlzx
keselyu
kishapsi
husky
Huzuki
akkor aza uj srác,faisst haverja,asszem karee
roekjozsi
pista
sutyerák
gerle2
theograf
szaszli
én
aszem enyien,de biztos vagy 100 embert kihagytam
Ebben a listában vannak "realmájerek" és egyetbeszólós, sohatöbbet nembejelentkezős fórumerek is!