jó reggelt !
egy gondolat még a tegnapi emelkedett hangvételű íráshoz.. Az ilyen lelki és intelligencia-nyomorék meg csak írogasson.Felesleges lereagálni, válaszolni, még csak méltatni is rangon aluli. Ha neki ez örömet okoz irogasson bátran bárhová. Egy csapat pszichológusnak tudna néhány évre munkát adni karambolos személyiségével az biztos. Ez a magyar valóság. Tanulatlan arrogáns sutyerák vadparasztok akik a név és arctalanság mögött kemény fiúnak érzik magukat. Biztos erre kattog ez úgy felizgatja , hogy milyen tökös gyerek voltam ma is pedig csak egy ócska deklasszált elem aki senkinek és sehová sem kell, ezért ilyen sérült.
ámen.
jó reggelt !
egy gondolat még a tegnapi emelkedett hangvételű íráshoz.. Az ilyen lelki és intelligencia-nyomorék meg csak írogasson.Felesleges lereagálni, válaszolni, még csak méltatni is rangon aluli. Ha neki ez örömet okoz irogasson bátran bárhová. Egy csapat pszichológusnak tudna néhány évre munkát adni karambolos személyiségével az biztos. Ez a magyar valóság. Tanulatlan arrogáns sutyerák vadparasztok akik a név és arctalanság mögött kemény fiúnak érzik magukat. Biztos erre kattog ez úgy felizgatja , hogy milyen tökös gyerek voltam ma is pedig csak egy ócska deklasszált elem aki senkinek és sehová sem kell, ezért ilyen sérült.
ámen.
jövő7en benne vagyok egy dunakanyar-nézésben pl, csak el kell szönköm itthonról, mert az asszony nem fog elengedni rögtön betegágyból kikelés után. tehát praktikusabb lenne vmikor nap közben
a héten kétszer voltam, de csak itt a városban ügyintézni. voltam egy bankban (renault credit) variálni a szerződésemen, bementem az irodaházba, a portás kapcsiból kezembe nyomott egy visitor kártyát, kérdezte, h hova, és mondta, h harmadik. nekem már akkor gyanús volt, h vmi nem stimmel, aztán az irodában is néztek az arcok, h miért ide küldtek, nem tudnak segíteni, az üfszolgálat a fsz-en van. végignéztem magamon - hát persze, futárnak öltöztem
Moderator a kurva édes anyádat szöveg azt a telibeszart riherongyot .
Nemsokászöveg kiderülszöveg ki is üzemelteti ezt az oldalt. Életed utolsó legkinosabb szöveg percei lesznek .
Remélem ez a legnagyobb öröm életedben szöveg hogy lepontozhatod azokat a vidiket amin
én szerepelek . Te lelkisérült fasz .Azt is mondta már freak hogy szedjétek le,mert nem akarja
fényezni az oldalatokat te fossszöveg hiba .Úgy kettébaszlak ha elkaplak, szövegteliszarod az anyád
kóchengeres otvaros picsáját szöveg te cigány köcsög .
kurva szöveg anyád , menjél egy pontozni , mig megteheted.Te szaralak .szöveg
a motorostúra.hu-t olvasom épp a norvég kalandot. idézek: Induláskor pont elkapunk egy érkező motorost Japánból. Egyedül megy és most éppen Irakon át tart hazafelé. Kispályások vagyunk mellette.
ámen.