Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

www.vaio.sony-europe.com/view/...

Limited edition.

Nem arról van szó, hogy nem férne el. Nem akarom.
miért a hátán akar fordulni , miért mivan ha netán baja lesz? biztositást nem lehet rá kötni?
De, csak nem mer oan mélyet dönteni vele
és azzal nem lehet motorozni
tomato nézz át az MZ topicba lehet, hogy titeket érdekel
Szerintem olyan bőőő félmillásat!?!
Cöcö...

Ennél a cégnél mindig is "A Termelés" volt az isten, meg a Sasorrú, ha tudod, kiről beszélek (a"szem Ricsi főnöke is ő volt áttételesen...).
Belső politikáról már nem is beszélve.
milyen laptopot kaptál, hogy nem fér el egy hátizsákban könnyedén
Elvileg az M31-et át kellene adni 2007 dec. 31-ig (uniós támogatás miatt). Az nagyban leegyszerűsíteni a munkábajárásomat.
mit???
Ez csak neked meg nekem újdonság!!!
Egy ilyen kaliberű cégnél ennek természetesnek kellene lennie
Ráadásul Te a system-en vagy!!!!!
Majd azt mondod hogy tesztelni mész az E-ringre
hát ha van közük hozzá, akkor soha, ugyanis mindig nálunk van, vagy legalábbis sokat
Azt csak a Gyurcsány tudja
még azért jol vagy?
Aztán a 0ás mikor készül el? Vagy ahhoz nincs közötök?
ezt vártam töled minek az embernek ellenségek, mikor vannak barátai is
Hivatalosan: MÁV+cégesbusz, nem hivatalosan meg visz a földi beszerző kollega, akinek segítettem megvalósítani a projektjét az osztályveztetői előléptetéshez (-- céges autó).

SK-ba meg cégesautó.
Sk-ban motorozni meg nem akarok úgy, hogy a laptop a tankon/hátamon.

Bájdevéj. Dicsekedek egy kicsit. Tegnap kaptam új laptopot. Vaio SZ Pro.
2.8 dual core NVidia 7400-zal, 1Gb DDR II-vel. Preinstalled Vista volt rajta, de az egyből legyalulásra került.
miért amugy hogy mennél?
Nem tudom.....nálunk az a lényeg hogy meglegyen csinálva a meló. Azután (vagy közben) akkor mész szabira amikor akarsz.
Jövőre Te nem is tudom mit fogsz csinálni (valószinű dolgozni ) miközben mi motorozunk
Na az még egy külön történet, hogy a benzint kifizettesem. Bár most módosítottak a menetrenden, elvileg megoldható lesz.
ez nem igy müködik
Sztédzs3!!!!!!!!!!

Mi van a szilveszteri szállással????????????
Nem-nem.
A munka törvénykönyve szerint a szabadságaid 75%-at akkor kell kivenned amikor a cég azt mondja.