Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ac nielsen cukorka-kutatásai engem igazolnak:

"A gumicukor piaci pozíciója feltűnően gyorsan javult. A cukorka eladásán belül részaránya 14-ről 19, értékben pedig 12-ről 15 százalékra emelkedett"

lassan rájön a nép, h mi is a jó. keresek hasnoló statisztikát méziről és fröccsről is
Csak nem kettesben motoroztatok egész nap?
igen
Bocsi! egy off
Kozmax!
visszaértél?
Én 6:40-kor keltem ma fel, és Te?
Na gyíííí haza!
Hallod T.J.!! Nekem letelt a munkaidőm
Cbr-klub 2534-es hozzászólás!
Valami ilyet vártam volna a "földidtől" is!
Lum, egelőre én is fosok háton vinni, de múltkor már vittem a SAJÁT fényképezőmet, szóval előbb-utobb eljön annak is az ideje, hogy a laptopot vigyem.

Korny, ha rajtam múlna ott vennénk. De cég fizeti, szerződéseink vannak...
Huh de csönd van, már megint csak én tanulok munkaidőben? Fujjjj!
TJ!Itt a motoros laptoptáska. kapható a YAMAHA WORLDben !(x)
F**k off!!!
Szép volt Lum!! Nem hagytad magad provokálni, büszke vagyok Rád kollega!
Viszont akkor elmondhattad volna, hogy állambácsi testőre lökött le, és kiadhattál volna egy könyvet is, meg szerepelhettél volna a médiában, stb, stb, stb...
Sőt a lelki sérüléseid miatt be is perelhetted volna a bandát Látod mit hagytál ki?
akkor nem a hajós alfrédban, hanem a dunában lubickoltam volna
Most képzeld el, ha beszóltál volna....
miért, a tárgyalóban nincs térerő?
még a mai nap legérdekesebb történését elmondom, aztán megyek dolgozni.

reggel 7kor állok a m.szigeti bejárónál a m.hídon, várom a cimbit, akivel megyünk úszni. jön fel a szigetről egy csapat futó. mondom, ezek nem normálisak, ilyen ködös szutyok időben futni, ilyan korán, és ráadásul már végeztek is. emellet voltak vagy 10-en, mondom, ennyi ökröt...

mikor közelebb értek, akkor lett gyanús, h vki körül futnak. hát nem feri atyánkat vették körbe a srácok és mentek kocogni? épp mellettem lassítottak, ránéztem a mocsokra szúrósan, és továbbhaladtak. frappáns mondat nem jutott eszembe.

tehát elmondhatom magamról, h ma reggel clint eastwoodosan ránéztem a miniszterelnökünkre, vagy mire, és elfutott előlem sőt, kikergettem a szigetről
Szép jó napot mindenkinek!!!
Csak beköszönök, mert lépek értekezni
hozzászólásaim az előzőekhez:

- tomato, ha veszel dv kamerát, azt is wc-papírral fogod rögzíteni, vagy veszek el típusspecifikus fazer 1000-canon minidv-m5 autópálya konzolt hozzá?

- kozmax - azonnal dobd fel az agybeteg túra részleteit!! nem ér elhúzni a mézesmadzagot!!!

- téjé - én rendszeresen laptoppal közlekedek motorral. eleinte fostam, aztán megszoktam. tankon sztem nagy a rezonancia, uh oda nem tenném, de háton non jól megvan a kis hp (ha éppen nem hányik be, mint pl most ) én ilyen hátitatyót használok, ill ennek a nagyobb verzióját, jól ki van párnázva, és minden papír elfér mellette benne. mellesleg van elég jó kezdvezményem samsonite-éknál..

- hondabéb - grat az új séróhoz. képet az adatlapra, mivel nem úgy nézel ki, mint ahogy kinézel, így gyakorlatilag idegen vagy

- téjé – nekem normál lencsém van, az sima ofotért. De van egy optikus haverom kalocsán, ha érdekel..
gud mornin", evribádi!
Vazzáp mét?
Nem űzök ilyen extrém sportokat
Ja... akkor biztosan kihajoltál a busz ablakán, vagy ezt csináltad
Akkor még nem volt motorom
Disz iz dö bjutifúl lengvédzs!