Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább sérobol fogod nyomni azt az utat, de arrafelé rengeteg jo ut van csak egy kis kitérött kell tenni
Neeemmm! majd az ünnedpek alatt fogyesztok még belöle
Most mondhatnám hogy a "munka törvénykönyve szerint a szabadságod 50 %-val te rendenkezel".....De ez úgyse igaz Vagy megszoksz vagy megszöksz
Engem ugye nem sorolsz közéjük???
Júliusig be kell vezetni egy új modult a cégnél, kell hozzá csinálni 4 interface-t, mellette párhuzamosan át kell költöztetni a szlovák gyárat Trnaváról Nyitrára, hááááááááát. Lehet, hogy a 7végi motorozásom is a home-céghez-home útvonalon fog zajlani.
hát nekem most is volt motorom, de a fönökeimet ez nem nagyon hatotta meg
Na igen...

Viszont az idei nyár és jövő évi között lesz egy lényeges különbség: motor lesz a seggem alatt.
nekem is van 17napom.
áruld el a titkot, hogy ha idén nem sikerült kivenni, akkor jövöre mitöl fog
követelem az utvonalat
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy átviszek jövőre 23 nap szabit. Ehhez jön a jövőévi 25 nap. tomato sose dolgozik, jön Ő is, ha meg már 3an vagyunk, akkor jönnek a többiek is...
csináltam egy külhoni tura tervet csak nagyon hosszu lett még közzé tenni sem merem, mert ez tényleg az elmebetegség határát surolja. majd csinálok másikat
mi van folyamatos onboord felvételeket akarsz csinálni?? vagy még ez hiányzik a teljes hasonuláshoz, hogy olyan legyél, mint egy japán turista
Hali!

Nyáron, tiszta útfelülettel ugye jó? (Ködben, felhordott traktortrutyival annyira nem volt szimpatikus, de vizionáltam egy nyári gurulást arra... )
Igen....de ebbe nincs videó bemenet

Na majd körülnézek.....De KÖSZI!!!
Kép nincsen.... Majd láttok a köv. klubtalin...
Vörös lettem Vagyis majdnem vörös...de vörös..vagy piros...kinek minek nézi...
www.edigital.hu/product.php?pr...

Itt egy 10-sel drágább, de kapsz hozzá táskát, 2 kazettát meg szoftvertet.
igen ott is jártam már

amugy estét mindenkinek!!!
Van hozzá képed?
Látni akarjuk!
Tudjátok mit utálok a legjobban (a sok közül)? 3 órán keresztűl ülni a fodrásznál... De megérte....
Estét!
Sajnos árakat nem tudok, de itt házon belül nézelődhetsz!
www.canon.hu

www.sony.hu

www.jvc.hu

Ez meg független kereskedő: www.edigital.hu
Ezt találtam Bruttó 96.259.- ért. Ennél olcsóbbat úgyse találok De ha tudtok akkor várom az infókat