Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a külhoni változatott csak holnap tudom felirni, mert az itthoni térképem kissebb, mint a benti
Én már döntöttem (az asszonyt is .........meg a motoromat is )...Tehát megyünk!!!!!!
Lojziékat beszámoltad??? Mert ma hívott hogy ők is biztosan jönnek
FÓKA!!!!!!!!!!!!!

Rajzold be a programodba és dobd fel......PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZ
15en is el tudunk menni ! nem kell 30 ember !!!
csak szeretném h mindenki mondjon át vagy bét !!
amúgy tomaszék is jönnének úgyhogy +2 fő.
Gegáékat is érdekli valószinúleg úgyhogy +3 azaz már 20 ember !!
holnap éjfél a határidő mindenkinek utána befoglalom.
oszt kuss ez van.
kérdezd: billgéct
már napok ota tervezgetünk egy páran a YW-be bejáro májerekkel, hogy jövöre kellene szervezni egy elmebeteg hosszu turát, vagyis egynap alatt egy ezres. a másik két 24orás turábol jött az ötlet, de igazábol egyik kiirása sem nyerte meg a tetszésünket. különbenis minek fizessünk olyanért amit mi is megtudunk csinálni magunknak. egy igazi embert probálo feladat és ki mire képes?
azon is elgondolkoztunk, hogy országon belüli. vagy kivüli legyen? itt most közzé teszek határon belülit.
eggyáltalán van-e kedve valakinek még rajtunk kivül egy ilyenhez kedve? vagy indittatása. minden ötletett javaslatott várunk. egy lényeges szempontnak kell maradnia, minimum meg kell lennie az ezer kilométernek.
egy reggeli 6orás indulás mellet kb 22orára lenne letudva a táv. étkezésre tankolásokkor lenne lehetöség. /szendvics/
én csak térképen számoltam ki, igy lehet, hogy igazitani kell rajta. a második felét az utnak direkt terveztem könnyebbre, ott már ugyis fáradtabb az ember fia.
Bp-Rétság-Balassagyarmat-Salgotarján-Bátonyterenye-Péte rvására-Szarvaskö-Szilvásvárad-Ozd-Kelemér-Ragály-Aggtelek_Sz in-Szendrö-Miskolc-Szerencs-Tokaj-Nyiregyháza-Tiszavasvári-Po lgár-Tiszacsege-Tiszafüred-Kunhegyes-Törökszentmiklos-Mezötur -Gyomaendröd-Szarvas-Kunszentmárton-Szentes-Hodmezövásárhely- Szeged-Kiskunhalas-Soltvadkert-Solt-Bp.
nálam ez 1030-ra jött ki
Nem az "anya dönt"...hanem én döntöm az anyát

Végül is a "társam" , tehát megbeszéltem vele. MEGYÜNK ÉS KÉSZ.....

De ha nem jön össze a brigád, akkor inkább itthon ölöm a bánatom egy rekesz sörbe dec. 31.-én
Mert nyomatékos, mint az MT
Csak irígykedsz .....különben meg, még 1 idényt FZS 1000-sel nyomok és majd meglátjuk. Még a másik "kedvencet" ki se próbáltam (CB 1300)
Az is lehet hogy ezzel a YAMAHA-val megyek el 100.000 km-t ....ha kibírja. Max évente cserélek kuplungot, fékbetétet. gumit......stb.
Sajnos csak jövőre............

De nem ez lesz az első túránk. Csak akkor ha már "bemelegítettünk" egy-két kisebbel (600-700 km-esekkel)
ez miért ment át 3 szor ??
jó estét !
először is tolmácsolni szeretném a társaság kollektiv lebaszkurálását szilveszter ügyben ! ilyen egy pöcs enervált társaságot még nem láttam !
mindenhol anya a döntnök sehol nincs vmi tökös férfi aki eldönti ezt a naaaagy kérdést ???

tomato : eddig nem akartam mondani neked de ez az XX szerintem egy tévedés. ezen a képen még csak csak de hátulról ocsmány. 2 kurva nagy kipufogója van amivel képtelenség úgy kanyarodni h ne érjen le..amúgy meg nem a te stilusod ez az fjr tipusú túragép . autópályázni fox vele ?? az egyik srácnak ez van akikkel kirándulni-örjöngeni voltam ahogy felmentünk a hegyekbe állandóan rohadtul útban volt de az egyenesben stiftgázon okoskodott...
jó estét !
először is tolmácsolni szeretném a társaság kollektiv lebaszkurálását szilveszter ügyben ! ilyen egy pöcs enervált társaságot még nem láttam !
mindenhol anya a döntnök sehol nincs vmi tökös férfi aki eldönti ezt a naaaagy kérdést ???

tomato : eddig nem akartam mondani neked de ez az XX szerintem egy tévedés. ezen a képen még csak csak de hátulról ocsmány. 2 kurva nagy kipufogója van amivel képtelenség úgy kanyarodni h ne érjen le..amúgy meg nem a te stilusod ez az fjr tipusú túragép . autópályázni fox vele ?? az egyik srácnak ez van akikkel kirándulni-örjöngeni voltam ahogy felmentünk a hegyekbe állandóan rohadtul útban volt de az egyenesben stiftgázon okoskodott...
jó estét !

MIKOR?????????????????????
1000-1200 km egy nap (reggeltől - estig)......"kockásra ülöm a hátsómat" TÚRA
a szilvesztert még nem tudom a hely jó csak még nem tom mi lesz
milyen túra utvonal
Szóval.....

- IGEN XX lesz
- Mi van a szilveszterrel.....Fóka??....stb??...
- Kozmax!...Nem látom a túra útvonalát
szasz éjjeli baglyok
Szép jó estét!!!
Lassan elvesztem a fonalat...
De én ÉN vagyok...
nem mostad meg ugy igazábol a drágaságod???? akkor is elöfordulhat ilyen
...illetve ezzel váltakozik:
A nagy CB-nél, nekem tökmindegy, hogy van-é idom vagy nincs. Mindekettő naon ott van!

TJ: nálam most díszeleg egy hasonló: