Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt vagyok csak kerestem a neten
Ha minden igaz, már csak 601-szer kell hozzászólnom magamhoz, és elérjük a 36000-t.
Cép az a fehér Bandit.
Passz, videoban nem vagyok otthon.
Szép jó estét!

Utálom az SK-ba irányuló céges utakat.

Járt valaki az 573-ason SK-ban motoron (Komárom - Trnava alias Nagyszombat)?
Elég jó kis kanyarok vannak "sik" vidéken. Csak most kicsit mocskos volt az út.
Rolii, Majors, TeeJay, Lumbergh.......stb.!!SEGÍTSETEK!!

Olyan videókamerát keresek (persze a legóccóbbat. Lehet szalagos...stb. ) amin van videó bemenet.
Így rá tudok kötni egy másik kis optikát amit könnyebb felszerelni a vasra
Jó estét mindenkinek!
Kozmax! Ez az 1000 km-es sztori nekem is nagyon tetszene, az útvonal szerintem hibátlan!!!
Kofi, megnezem - otthon. Itt jo hogy ehhez hozzaferek. Szurke Busa , az Isaszegi uton szok allni egy. De arc meg mindig nem ugrik be.
Ha látni szeretnéd: a wiwsmerőseim között, keresd a vöbetűnélnél!
Szép napot!

TJ, most olvasom, hogy a földidet kérdezted, viszont választ nem kaptál...
Járműve egy fekete Vadástsólyom és talán még megvan Neki a "görbevázas" Bandit 1200W!
SK-ban 8-9 fok, nyalas, kodos ido. Az egyik szemem sir, a masik nevet.
hagyd ugy akkor
ha ki lesz jelölve a nap akkor megyünk, azt kész
jó reggelt!

ráment a reggeli teázásom, h végigolvassam a tegnap estét.. beindultunk rendesen! a mega-giga-túra király ötlet, én term benne vok, mint ezt már kávézás közben említettem is

kozmax - a motor mosás után produkálta a diszkólámpás tünetekt. ez múlandó? ha múlik is, bizt ami bizt beugrom még vele a napokban
Jó reggelt!

Olyan mintha egy doboz tejben lenne a ház és még a Dunát sem látom pedig nincs messze....... Nem jó ez az idő..........
Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt
Jó reggelit!
ok jó szerelgetést
jó reggelt Mindenkinek
Szép jó reggelt!!!!
Na, húztam SK-ba. Autóval.
Jó reggelt!

Kozmax, engem érdekelne egy ilyen: szigorúan száraz időben.

T.J.
Igen, a miatt. Meg mire való a tél???
Tudom mit kell csinálni, de ez ilyen határeset féleség. Bár ha a használattól nőnek a hézagok akkor nem nagy baj. De hallottam már olyat is hogy inkább csökken. Mindenki mást mond.
na joccakát