Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, hogy nézd meg itt. Van a végén utalás XX-re, bár alapvetően a már elszállt kategóriáról szól a cikk.
"tökfej nem kellene leugatni valakit ha azt se tudod ki irt"

Esetleg kitölthetnéd az adatlapod surmókám és akkor nem volna ilyen félreértés...
Én is olvasgatok-írogatok oda, de még nem találkoztam vele + ott
a HONDÁSOK kitöltik az adatlapot!!!
Szerintem még mindíg kamu név.
De már így is túl sokat foglalkoztam ezzel a témával
Majors: épp beszélek MSN en az úrimeberrel és csak nem töltötte ki még a reglapját de amúgy tényleg a véleményünk érdekelte volna. Ráadásul földim!
Ő most kivételesen nem szórakozik!!!
Köszi fiúk!!
Fóka: a "SENKI" találó volt
CBR600 tuti nem májer. Többször is írogatot tmár a CBR topikba (csak a yamahások NEM OLVASNAK HONDÁS topikokat) . Egy elég normális srác...
Kicsit türelmetlen vagyok ma , de már kezd elegem lenni az ilyen
kicsit ideírogatok noname-ként. Szerintem valaki "közülünk"
szórakozgat néha név nélkül mert nem meri vállalni az arcát!!!!!!!!!!!
egy senkinek nem tudunk válaszolni töltsd ki a reglapod
Szabb, mi van veled? Sosem láttalak így megnyilvánulni!
Ennyire szívták ma a véred?
Élő ember vagy? Az adatlapodból nem derül ki!
A motrválasztást már eldöntötted magadban! Nem? Bárkitől kérdezed is, csak a saját szíve szeint fog választani/válaszolni, ha pedig megerősítésre van szükséged: vedd azt, amelyik az első választásod volt!
...azért próbáld ki mindkettőt, mert a H igenigen meggyőző tud lenni, a minőség önmagáért beszél! Mondjuk a 100K-s tükörár már elgondolkodtató negatívum.
Nem mered az adatlapodat kitölteni míííí Kiscsávó!!!
Mostanában egyre jobban elgondolkodok azon, hogy
keresek egy másik fórumot . Nagyon sok normális és
rendes emberke van itt , de be-be jön egy ilyen
alak mint te és ezek egy kicsit elveszik a kedvemet
az egész fórumtól! Ha ezt akartad elérted a célod
Na lépek dumálni az igazi haverokkal!
Az Uriember tényleg motort szeretne cserélni és nem csak szórakozik és nem sztédzs!
tökfej nem kellene leugatni valakit ha azt se tudod ki irt! ne magadbol induljál ki! kérem kérdésemre rendes emberek válaszoljanak.köszönöm.
Sztédzs hagyd már abba!!!!!!
jönn ki a busábol uj tavaszal?
Köcke .....lusti voltam visszaolvasni!!

Szar lehet ha ez a legjobb szórakozása! Grat neki!!!
Estét!
Megvan az "irogató" első áldozata
Maracuya: Olvass vissza egy kicsit és rájössz, hogy valaki rossz tréfát űz veled!!
Volt itt már spórmotor nevű emberke is! Ne dőlj be!
Itt áll a ház előtt egy Sv650-es, kék, és fehér üése van... Nagyon szép látvány volt
A gazdija is elég helyes, csak az a nyávogós presszós lány nem illik a képbe...
Én elfogult vagyok, de Busa Viszont XX-xel nincs tapasztalatom......
De itt úgyis XX lesz a nyerő a sok csirkeszárnyas miatt.

Nekem nagyon pozitív véleményem van a Busáról mind kényelem mind minőség szempontjából és mivel Suzuki nem horror a szervíz meg az alkatrészköltség sem annyira. Meg persze gyönyörűűűűűűűűű
sziasztok. szeretném lecserélni a honda cbr600f et ,egy busára vagy xx re ti mit választanátok?
Túléltem a mai step-aerobikot.... Egyre jobbak vagyunk
jól eldumcsizok itt magamban. ha még fél óráig senki sem válaszol, nekiesek összehozni a 37 000-dik hozzászólást
nnno, benyeltem egy zacsi gumicukrot, most már jobban vagyok meg mehetek holnap is sportolni, h ne dagadjak fel
mit kérdel, he?
csá!

egyél is, nehogy elfogyj nekem! asszem én is nézek vmi desszertet