Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja tépelődök, és mit mond a benzintyúk milyen a hátsó fertáj
"nem adhatok mást csak mi lényegem ..."
sztédzs3: látom megint emberedre akadtál, szerintem is ciki ha valaki nem tudja kivel társalog. fóka: ránéztem a tegnapi termésre, úgy látom nem hagy téged nyugodni ez az FZ 1 dolog. Ha neked a kék tetszik, a 2006-osoknak még ezüst szinű a blokkja. Az ezüstnél pedig kék a váz és a felnik, az sem rossz. A hely miatt szerintem nem kell aggódnod, de te tudod mit akarsz. Mindenesetre én sem vagyok egy nádszál, és nekem bejött.
Teee kapsz Nem fotózok neked többet ha kostolgatól
igy biztos jókat fox itt dumcsizni... vagy majd testületileg átugrunk a burgman oldalra
Csak
én meg arra lennék nagyon kiváncsi hogy miért nincs semmi a reglapodon ? titkos ?
Szasztok!

A paradicsomtól kérdezném, vásárolnék valami festékfélét ami olyan szinü mint a kuplungja.
Esetleg elárulod, hogy hun kavarnak ilen szépséges árnyalatokban gazdag szineket?
Nyuszipudli?????
Valaki szedjen össze a földről...
te nyuszpudli ! miért engem cinkelsz örökké ??? ha ezt irtam akkor az úgy is van !! ne nézegessé te más honlapokon !!!!! ide koncentrájjjá ha már visszakötötték a netedet ?!
Tökéletes képmás
Mefint akadékoskodok
A honlapon teljesen más árak vannak...
Megkérdezte őket telcsin?
van még 1 !!!

www.mandarinpanzio.hu/

Itt is minimum 3 éjszaka foglalható, 33.000 Ft/fő/3 éj reggelivel. Van 4 fős apartman, és van 4 ágyas szoba, ami pótágyazható, itt a pótágy ára éjszakánként 5.000 Ft/fő.

NÉZZÉTEK MEG EZT IS !!!
Én most jöttem vissza tanítási gyakorlatról. Munkaidőben.
Akkor Te sem a munkát bújod munkaidőben.....
Milyen pörgő ma a hangulat..... Mindenki ilyen serényen dolgozik??? Csak én tanulok munkaidőben??
Jó reggelt !
Nekem tetszik. Csapjunk le rá.

1.-2. Lecso + Bea
szevasztok

bakonybel.extra.hu/

ezt nézzétek meg ! szilveszer... amit tudni kell
3 napot ott kell tölteni illetve ki kell fizetni, ez 15.000ft/fő/3 nap
max létszám 28-30 fő !!!!
szólni kell vissza viszonylag hamar !!!!
reggelt! vagy már napot
Jó reggelt!

Szinte hihetetlen, de egy MMKK-s szuperhősről készítettek figurát a szemfüles játékgyártók...
ÍME A TESCO POHI!!!!!!!!!!!

Az pont 2 alkolom az E-ring-n

Jó reggelt!!

Tényleg.....nem akar valaki venni (velem együtt) 10 (12) alkalmas bérletet oda???
Jó reggelt!
Én is beálltam a K&H soraiba(kötelező biztosítás) = -10.800Huf az éves díjból
Jó reggelt!
Jóccakát!