sztédzs3: látom megint emberedre akadtál, szerintem is ciki ha valaki nem tudja kivel társalog. fóka: ránéztem a tegnapi termésre, úgy látom nem hagy téged nyugodni ez az FZ 1 dolog. Ha neked a kék tetszik, a 2006-osoknak még ezüst szinű a blokkja. Az ezüstnél pedig kék a váz és a felnik, az sem rossz. A hely miatt szerintem nem kell aggódnod, de te tudod mit akarsz. Mindenesetre én sem vagyok egy nádszál, és nekem bejött.
A paradicsomtól kérdezném, vásárolnék valami festékfélét ami olyan szinü mint a kuplungja.
Esetleg elárulod, hogy hun kavarnak ilen szépséges árnyalatokban gazdag szineket?
te nyuszpudli ! miért engem cinkelsz örökké ??? ha ezt irtam akkor az úgy is van !! ne nézegessé te más honlapokon !!!!! ide koncentrájjjá ha már visszakötötték a netedet ?!
Itt is minimum 3 éjszaka foglalható, 33.000 Ft/fő/3 éj reggelivel. Van 4 fős apartman, és van 4 ágyas szoba, ami pótágyazható, itt a pótágy ára éjszakánként 5.000 Ft/fő.
ezt nézzétek meg ! szilveszer... amit tudni kell
3 napot ott kell tölteni illetve ki kell fizetni, ez 15.000ft/fő/3 nap
max létszám 28-30 fő !!!!
szólni kell vissza viszonylag hamar !!!!
A paradicsomtól kérdezném, vásárolnék valami festékfélét ami olyan szinü mint a kuplungja.
Esetleg elárulod, hogy hun kavarnak ilen szépséges árnyalatokban gazdag szineket?
Valaki szedjen össze a földről...
A honlapon teljesen más árak vannak...
Megkérdezte őket telcsin?
www.mandarinpanzio.hu/
Itt is minimum 3 éjszaka foglalható, 33.000 Ft/fő/3 éj reggelivel. Van 4 fős apartman, és van 4 ágyas szoba, ami pótágyazható, itt a pótágy ára éjszakánként 5.000 Ft/fő.
NÉZZÉTEK MEG EZT IS !!!
Akkor Te sem a munkát bújod munkaidőben.....
1.-2. Lecso + Bea
bakonybel.extra.hu/
ezt nézzétek meg ! szilveszer... amit tudni kell
3 napot ott kell tölteni illetve ki kell fizetni, ez 15.000ft/fő/3 nap
max létszám 28-30 fő !!!!
szólni kell vissza viszonylag hamar !!!!
Szinte hihetetlen, de egy MMKK-s szuperhősről készítettek figurát a szemfüles játékgyártók...
ÍME A TESCO POHI!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!!
Tényleg.....nem akar valaki venni (velem együtt) 10 (12) alkalmas bérletet oda???
Én is beálltam a K&H soraiba(kötelező biztosítás) = -10.800Huf az éves díjból