kornykám hát.. mit mondjak ?? csoda fess legény vagy a lovon
vannak még hiányosságok de jó tanárral ezeket néhány évtized alatt lebírkózhatod..én az első zakóról szólüó képeket is szeretném látni ha lehet illetve a téli alapozásként a nyeregnélküli ülésjavító lovaglásról készülteket is szeretném ha közszemlére bocsátanátok !!
tavasszal majd az mt 2 oldalára fel kell spaniferezni 1-1 diszpárnát hogy valahogy feszüljön a karikalábad között...
Nem hiába no, lóra termett a magyar!
Befogtad Korny-t is
Hogy bírkózott meg az MT után az "egy" lóerővel
Lassan indulok haza a melóból . Elment az egész szombatom
Háát igen lassan "ezeknek" jön el az ideje .
Egyre jobban éreztetitek a tél eljöttét
Tessék inkább a holnapi (sokadik utólsó őszies nap )
gurulásokat tervezni addíg amíg lehet!
Nyavajás fiatalság nekem most egy éve kezdett fájni a derekam, de csak ha ások , csákányozok, meg tartosan emelgetek nehezeket. Egyszer már majdnem eljutottam orvosig, de annyian voltak hogy inkább elmúlt Egyébként motorozás meg ilyenek az kimondottan üditően hatnak rám
Pohi én bármikor megtudom fájditani a derekam, te is?
Állitólag ez igazán soha nem múlik el max rosszabb lesz, hogy fogsz te igy tömeget oszlatni
mehetsz nyugdijba
Na hadjuk ez már olyan mint az én 35 éves osztálytalálkozom volt ,egy óra mulva mindenk a betegségéről mesélt ráadásul egy csomo doki lett közöttünk
9600-ast???? Egy éve azt cseréltem le egy X800GT-re, szaggatott rajta a Doom3, azóta már a 9. FPS-nél tartok. (MOHAA, CoD 1-UO, CoD 2, Doom3, FarCry, Condemned, Fear(ezt háromszor), Half Life2
Én voltam, de hálistennek csak 40es emberkékkel tornáztunk együtt...
Scheuermann-kór van a derekamban, vagy hol, és sajnos kell(ene) járnom még most is....
Voltatok már gerinctornán 27 évesen a 60 éves papik és mamik, majd megöltek a szemükkel , meg nyomták a nagy dumákat "mi lesz a fiatalokkal öregségükre, ha már most nem jó a derekuk", meg ilyeneket ......a fizikoterápia az jó volt csak azt nem tudom a 40 éves nővérkék miért hózták le állandóan az egész seggemről az alsónadrágot, mikor csak a derekamat kellett bekenni és rázatni........
Hát én betegen voltam most 2 hétig, mert becsípődött a derekam aztán most 2 hét szabi jön, mert még megmaradt , úgyhogy vettem is egy Radeon 9600 pro-t (nem kell röhögni többre nem tellett, meg amúgyis elég jó kártya) a számítógépembe meg +256DDR-t (így már 512 van benne ) és így már simán fut a S.W.A.T. 4 high felbontáson, amivel killerkedhetek egy darabig......pihenésképpen......aztán jön a karácsonyi rohanás.....őrült szilveszter.....és már csak 3 hónap és újra motorozhatok (gyertya, olaj, fékolaj, gumicsere, műszakiztatás )
Tényleg, minek is ellenség, ha a barátok ilyenek
Egyébként meg engedjétek meg, hogy magas lóról figyeljem ezt a kritikát
csak előre somolygok magamban a történéseken..
Csak próbálom erősíteni az önbizalmát , mert te lerombolod
de a videókat kérem azonnal !!!!!
Még jó, hogy videó nem került fel...
kornykám hát.. mit mondjak ?? csoda fess legény vagy a lovon
vannak még hiányosságok de jó tanárral ezeket néhány évtized alatt lebírkózhatod..én az első zakóról szólüó képeket is szeretném látni ha lehet illetve a téli alapozásként a nyeregnélküli ülésjavító lovaglásról készülteket is szeretném ha közszemlére bocsátanátok !!
tavasszal majd az mt 2 oldalára fel kell spaniferezni 1-1 diszpárnát hogy valahogy feszüljön a karikalábad között...
Befogtad Korny-t is
Hogy bírkózott meg az MT után az "egy" lóerővel
Lassan indulok haza a melóból . Elment az egész szombatom
Egyre jobban éreztetitek a tél eljöttét
Tessék inkább a holnapi (sokadik utólsó őszies nap )
gurulásokat tervezni addíg amíg lehet!
Pohi én bármikor megtudom fájditani a derekam, te is?
Állitólag ez igazán soha nem múlik el max rosszabb lesz, hogy fogsz te igy tömeget oszlatni
mehetsz nyugdijba
Na hadjuk ez már olyan mint az én 35 éves osztálytalálkozom volt ,egy óra mulva mindenk a betegségéről mesélt ráadásul egy csomo doki lett közöttünk
Scheuermann-kór van a derekamban, vagy hol, és sajnos kell(ene) járnom még most is....