Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg nyusszancs legyél távolságtartó , igy a tömegek előtt mert minket is meggyanúsitanak az aktivitivel .....
oksi fóka.. én majdnemhogy 100 hogy megyek mert még hiányzik 150km-em...
Éééén??? Á, dehogy...kicsit sem, cukorfalat
na majd regge meglátjuk milyen idő kerekedik
mi van hópihe megint akadékoskodsz ?
ne feküdjek rá kössz
ne feküdjél rá ! majd szorosan hozzámbújsz jó ? mögöttem aztán olyan szélárnyék van h szinte vákum..
Najó, nem erre gondoltam...
de a aszfalt is hideg... meg minden
ma is annyi volt..az még belefér..nem a csúcssebességről szól ez már ilyenkor meg a laponfordulásról.
12 fokot mondott, és elég felhős időt....
lehet menni felülről is oroszlány felől az valamiel jobb ..10 körül annál hamarabb még hideg van..ma 12 után kisütött a nap és elég jól lehetett menni, de persze az út hideg sok helyen taknyos meg tele van sárral ..
csákvár - bodajk-bakonycsernye- zirc ez a szakasz nagyon gagyi minőségű és csúszós volt a multkor is

mikor akarsz indulni
csak helyben ide oda
én megyek ha nem lesz itéletidő, de szerintem jobb lesz mint ma volt..
útvonal biatorbágy - bicske - csákvár - bodajk-bakonycsernye- zirc- veszprém ...aztán almádi füzfő berhida - várpalota -fehérvár és 811haza .. kb 180-200km
Merre gurultál?
Holnap is mész?
estét
addig eldicsexem meret úgysem olvassa senki h tegnap gegával voltunk a butur gabi új MOTO-GP könyvének ünnepélyes sajtótájékoztatóján.. ami pedig a klassz hogy ott volt az AGOSTINI a maga szerény 15 vb cimével és dedikálta a könyvünket....szóval lett 1 nasgyon szép ereklyénk !!!!
ezt a bazi unalmas társaságot !!! aktivitizni... ???? szerinted én most jöttem a 6:20-assal ??? de jó szó rá..aztán elég aktiviti legyél !!!!
Persze!!!! Most mutasd meg!!!!!!!!!

Amúgy jó estét......de lépek is mert vendégek vannak...
Nem TV2!!!
Mielőtt bárki félreértené...
Léptünk activityzni...
Csokoládé!
de lehet a vagányabb lányoknak bowlingoznia is...biztos van ott 1-2 szép nagy csődör óriási golyszlikkal
természetesen csapatbajnokságra gondoltam , ügyességi feladatokkal sok itallal
sorsolt csapattagokkal
Ez a lovaskupa nem jó! Én nem tudok lovagolni Nem lehetne inkább bowling??
A győztest szerintem rendezés nélkül kihirdethetjük...
Tartsuk meg csak az azt követő ivászatot