Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem genge ez a prózai hasonlat...
De lehet, hogy széttépnek miatta.
Ja, és jegyezzétek meg: A fájdalom a legjobb barátotok!!!
Kemények vagytok, mint a gyémánt, és szívósak, mint a tevesz@r!
Sziasztok!

Hmm, nekem két hete sikerült fogyni 8 kg-t négy nap alatt. Csakhogy én nem akartam!!!!!
Nem cserélnénk?
Nekem elvből nincs itthon mérlegem........
Viszont kaptam egy-két kedves megjegyzést, hogy látszik Úgyhogy nem tántortanak el ílyen ap ró problémák mint POKOLI izomlááááááz!!!
Használni használ, mivel 1 kilót fogytam (tegnap betámadtam a mérleget) Csak ez az izomláz nem kéne
Nah, igen, ismerem az érzést bár én a combomban meg a hátamon, de mindent összevetve jóóóóóóó volt, meg szeritnem használt, nem is kicist......majd belejövünk nemsokára........ Kitartás! Én megyek rohangálni a városba.......alig birok menni, olyan vagyok mint a robotzsaru
Mara: ez a tegnapi ugrálás nagyon odatett nekem. Annyira fáj mindkét vádlim, hogy reggel nem tudtam járni. Ha ülök pár percig,és fel kell állnom, meghalok a fájdalomtól...
Jó reggelt
Reggelt

Köszi Korny Hhogy haza hoztatok.......hánykor volt????

Bocsi de lépek mert távolsági hívásom van a "nagy fehér kagylón"......................................
Jó reggelt!
Úgy látom, a beszkárt mentes banda van csak ébren!
Én ronda módon, lógok...... vagyis mondhatni alternatív módon mentem suliba........ .....de csak azért, hogy ahelyett is dolgozhassak kicsit........

Szép napot!!
Jó reggelt!
Jobban vagyunk már, látva a szmájlit
reggelt
Jóreggelt!
nnnna, most tudunk indulni!! végre!!

van egyáltalán ott valaki??
Sorry, ma én sem megyek.
Öngyilkos step-aerobikon voltam, most haldoklok....
Addigra már a telefonomat se találom nem hogy a gombokat.
Jó szórakozást mindenkinek a klubtalin!!!
Az utolsó után is kérek jelentést!
ejha, micsoda fiatalos lendület..
csákó!

még én is melózok,de kb félóra múlva összeszedem magam, és zúzok le. ráadásul rendhagyó módon benzintyúkostul

tehát némi késéssel ugyan, de megyek!!
az lehet hogy te bérescseppet szedsz, de én túl vagyok az első körön a Beszkártba :)
Na mi van ?
Csak én szedek itt Béres-cseppet???
Ja, ma "Beszkárt" nap van

Én se megyek

Éppen a jövő évi víz- szennyvíz díjakat kalkulálom, egy darabig még eltart, pedig már ugrálnak előttem a számok

Fóka! Tudom nem vigasztal de épp most beszéltem kedvenc könyvelőmmel, és ő is dögrováson van (szegény).
Gyanúsak vagytok nekem
Csinos, motorozni szerető hölgy. Valdd be, merre jártatok

Na jó, nem kötözködök, jobbulást!
Én se me"ek ma: nem vagyok a topon.

Jó mulatást, és igyatok helyettem is.