A régi fazer nagyon kiforrott konstrukció minden tekintetben. Az új futóműve sokkal feszesebb emiatt pattogósabb is, tehát a sportosság felé mentek a tervezők. Szintúgy mint a blokk ami szintén erősebb 10 pacival, és a gázra is érzékenyebben reagál. Ezt egyébként meg kell szokni, elsőre kicsit digitálisnak hat. Pl. nagy fordulaton finoman elvennéd a gázt majd ráteszed és egy jókorát ránt. De normál használat mellett ez nem érzékelhető egyébként nagyon finom kis gép.
Nekem a bordó a kedvencem az új 1000 Fazerben.
Utas szempontból egyébként az FZ1-es kicsivel kényelmetlenebb mint az MT-01-es. A drbike.hu-n van egy friss teszt a fazerről.
Sziasztok !
A méretek tekintetében a fejidomos utas szempontjából lényegesen kényelmesebb, a naked direkt rövidre van szabva, amolyan streetfighter koncepció. A fejidomos viszont nem gondolom, hogy kicsi lenne...
Ja, és fóka !
Van egy tesztmotorunk bordóban és egy 0 km-es ezüstben hihetetlen téli áron
Nekem nagyon bejött az FZ1, de én a csupaszt használtam. Sokkal feszesebb a futóműve, és hegyesebb a blokkja a tiédnél. A méret kb. ugyanaz, a fejidom nélküli kissebbnek érződik.
hát ezért írtam az előbbit, nekem egyébként a kék jön be de az is fekete blokkal van pedig ezüsttel lenne jó a feketét meg elqrták azzal a piros bordó csikkal
béna japók
Én is megyek