Mivel feketére vannak eloxálva a felnik, meg a váz, ez silverben gyönyörű. Meg sárgában is az lenne, de úgy S-et nem gyártják. Ezeknek a japiknak gond van az esztétikai érzékével...
1000-s hát igen a méret is lényeges
én 1x mentem 1 kört a Hringen abból még nem tudtam eldönteni, hogy elférek e rajta
egy egész napos menet alatt is, a benzintyúk meg alig jön ebből a szempontból mindegy a hátsó pad
ha tutira mondaná, hogy jön akkor vennék egy FJR-t v. CB1300S-t csak az ő kedvéért
a gegánál ott volt az 1000es kérdezd meg tőle h mi a véleménye róla .. szerintem fóka a mi méretünkhöz ez nagyon kis motor.. nekem legalábbis nem jött be.
Estét!
Leszaladsz a garázsba és megnézed! Ott "pontosan" rá van írva a gyári akksira.
Na jó viccet félretéve a Google is sok mindenre jó!
Nekem ezt dobta többek között!
Ennyi volt a 2006-os szezon nekem. Kicsit furcsán érzem magam. Délben elmentem gurultam egy szűk 100km-es etapot, feltankoltam meg lemostam Kékbálnát. Itthon átmostam a láncot aztán jól befujtam. Nem teszem el teljesen, remélem lesz egy-két bónusz hétvége télen. De így is furi érzés.
szép jó napot mindenkinek !
teljesítettem a 7végi kötelező kilométereket - egy 520as sikerült beletekernem, úgyhogy bőven túlvagyok az 1000en...jöhet a szétszerelős átlényegülés
mi a tapasztalatod az FZ1-ről nem a motorra gondolok hanem a kényelemre
én 1x mentem 1 kört a Hringen abból még nem tudtam eldönteni, hogy elférek e rajta
egy egész napos menet alatt is, a benzintyúk meg alig jön ebből a szempontból mindegy a hátsó pad
ha tutira mondaná, hogy jön akkor vennék egy FJR-t v. CB1300S-t csak az ő kedvéért
a kék a kedvencem de a fekete is állat, jó a műszerfal
itt egyszerűbb volt megkérdezni
Leszaladsz a garázsba és megnézed! Ott "pontosan" rá van írva a gyári akksira.
Na jó viccet félretéve a Google is sok mindenre jó!
Nekem ezt dobta többek között!
hány Ah-s akksi van a Fazer 1000-ben pontosan kéne
Majd jövőre megyünk jó sokat. Idén csak ennyit tudtam menni
Ennyi volt a 2006-os szezon nekem. Kicsit furcsán érzem magam. Délben elmentem gurultam egy szűk 100km-es etapot, feltankoltam meg lemostam Kékbálnát. Itthon átmostam a láncot aztán jól befujtam. Nem teszem el teljesen, remélem lesz egy-két bónusz hétvége télen. De így is furi érzés.
teljesítettem a 7végi kötelező kilométereket - egy 520as sikerült beletekernem, úgyhogy bőven túlvagyok az 1000en...jöhet a szétszerelős átlényegülés
Szeretem az ÉLETET!!!!!!!!!!
Már megérte felkelni!!! Süt a nap és jó idő van.