Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

dögrováson vok nincs erőm este a beszkártra de jó mulatást
aztán ne nagyon be
Kösz!

Valóban, én is kitöltöttem anno a kérdőívet.

Bér én, ha választani kellene (mondjuk) a "motor, kaja, nők, net" közül melyikről mondanék le, csak az utolsó lenne az áldozat

De -valljuk be- hiányozna.
Hol?
Karmi,

Emléxel a net-függőségi kérdőívre? Na itt az elemzés.
hasid-hasid........csak nem veszűnk őssze ...............amugy meg mindenki pazaról....ez az emberiség sajátja.......

amugy nekem ..http://www.meh.hu/...ez a link jőt be....nektek?
A brittek pazarlásáról egy példa: évi 15milliárd fontnyi étel végzi a szemétben (az meg ugye szintén köztudott, hogy elelmiszerből importra vannak utalva elég régen).

Szegény motorok!!!!!!!Miért kell tönkretenni, ha már nem kell???!!!Küldjék segélyszállítmányként csóró kelet-közép európaiaknak!!!
Egyet minimum nekem is!!!!
A doubledecker hagyományosan angol dolog.
Az amerikai pöcsök nemcsak a motort törték volna össze, hanem sztrítfájterkedés közben magukat is.

Azt hiszem ezen összeveszünk, mert nekem kellett volna adni ezeket a vasakat.
elsö körben amerikára gondoltam, csak a kormány elhelyezése nem stimmelt
...igazán odaathatták volna nekem a motrokat...ha már nekik nem kell.....és van egy remek őtletem hogy a motorok helyet miket..illetve kiket!!!!! ugrasson át az a busz........
Angolok voltak, azokról meg ugye tudjuk, hol beltenyészet...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
Istenbarma mind, aki tevőlegesen részt vállal egy ilyen mutatványban
Persze volt ott Susuki is, csak az megúszta, ha jól láttam.

Ütközik az elveimmel bármilyen kétkerekű szándékos elpusztítása. Ráadásul ezek a motorok még jó állapotban lévőnek tüntek, múzeumban lett volna a helyük, nem egy ilyen pusztitáson.

Ofkóz jú"r rájt.
Honda ide vagy oda, Te vezetted volna a buszt
elég lesz a polirozásból
1. a hideg olajnak nagyobb a viszkozitás, természetes
2.a kuplungod ki emel rendessen, különben nem tudnád kézzel megfogni. ott is az olaj visszi a hátsokereket. a kuplungszerkezet Kb.:2mm emelki. ez elosztva Kb 8db lamellára könnyü kiszámolni mennyire távolodnak el egymástol a lamellák. a köztük lévö olaj okozza ezt. ez sem hiba.
nyugodtan motorozzál hisz Hondád van
Igen.
Igen.
A kuplungod jó.
Én is láncolajzás közben tapasztaltam ezeket
én nem tom mitől van de ez igy normális. pl igy a legegszerűbb a láncot besprayzni... kicsit megdöntöm magam fel amikor oldalstanderen van hogy felemelkedjen a hátsó kerék és amikor forog akkor szépen elkezdem fújni és nem kell tologazni