A brittek pazarlásáról egy példa: évi 15milliárd fontnyi étel végzi a szemétben (az meg ugye szintén köztudott, hogy elelmiszerből importra vannak utalva elég régen).
Szegény motorok!!!!!!!Miért kell tönkretenni, ha már nem kell???!!!Küldjék segélyszállítmányként csóró kelet-közép európaiaknak!!!
Egyet minimum nekem is!!!!
...igazán odaathatták volna nekem a motrokat...ha már nekik nem kell.....és van egy remek őtletem hogy a motorok helyet miket..illetve kiket!!!!! ugrasson át az a busz........
Persze volt ott Susuki is, csak az megúszta, ha jól láttam.
Ütközik az elveimmel bármilyen kétkerekű szándékos elpusztítása. Ráadásul ezek a motorok még jó állapotban lévőnek tüntek, múzeumban lett volna a helyük, nem egy ilyen pusztitáson.
1. a hideg olajnak nagyobb a viszkozitás, természetes
2.a kuplungod ki emel rendessen, különben nem tudnád kézzel megfogni. ott is az olaj visszi a hátsokereket. a kuplungszerkezet Kb.:2mm emelki. ez elosztva Kb 8db lamellára könnyü kiszámolni mennyire távolodnak el egymástol a lamellák. a köztük lévö olaj okozza ezt. ez sem hiba.
nyugodtan motorozzál hisz Hondád van
én nem tom mitől van de ez igy normális. pl igy a legegszerűbb a láncot besprayzni... kicsit megdöntöm magam fel amikor oldalstanderen van hogy felemelkedjen a hátsó kerék és amikor forog akkor szépen elkezdem fújni és nem kell tologazni
dögrováson vok nincs erőm este a beszkártra de jó mulatást
aztán ne nagyon be