Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha-hó!
El ne menj aludni itt vagyok!
Estét!
na jó éjt mindenkinek !!!
holnap majd folyt köv
eléggé valószinű !
Most örök harag???
mi is hozzuk a lányunkat
szerintem is jobb lenne a bakonyi.....ott magunk vunk nem kell erőlködni...
korny !!! ez övön aluli volt !!!!
oda a lecsóklán is már bejelentkezett ...
ergo ;

kozmax 2 fő
lecsó 2 fő
lévaiék 3 fő mi gyerek nélkül nem szilveszeterezünk mégiscsak a miénk
??
a bakonyiban benne lennénk
Aranyosak vagytok...
Nehéz lesz nélkületek, de mi Erdélyben szilveszterezünk, 5 nap Gyergyószentmiklóson és környékén.
Majd onnan integetünk... de mindenkinek nagyon jó szórakozást!
ne öregurazzál te le minket taknyos ....
Sopronban van 3 jó hely is (A mandarin honlapja szerint), ahol lehet bulizni, és tekintettel a májerek idősebb tagjaira, vanak "70-es, "80-as évek zenéjű szórakozóhelyek... Cska táncolni kellene tudni
OK OK OK....... ezt is köszi
ebben csak a szállás illetve a mandarinban a reggeli..egyébként önállátó..ha meglesz a hely akkor rá lehet teperni a konkrét programra.de a bakonyban szerintem saját buli, sopronban meg körülnéznénk...programilag
egyenlőre ürültem h lett vmi szállás
meg a többieket is értesíteni kéne mert nem tudom az elérhetőségüket. (Bazz...Fürtös...M.Tomi....Korny...Hidi...stb.)

Hidi-t mindjárt hívom
estét mindenkinek!!!

sztédzs ebben az árban mi van benne????

rt650 becsapodjak valami béemvés topicba???? adatlap kitöltése az itt elég nagy elönyt jelent
pedig jó lenne ..mert lemaradunk.lecsó már bejelzett h jó lenne.kozmaxra rá kéne brékózni
jól néz ki de nem nagyon van gerjedés ugy látom
gondolom mihamarabb dönteni kéne mert minden betelik
nekünk is meg kell még beszélnünk a drágámmal
Ja.......de ebbe van valami ( kaja, pia, nők....stb.)???

Meg még megdumcsizom a családdal (vagyis a nejemmel) . Nállatok jön a gyerek??? mert mi nem tudjuk hová tenni és nehogy unatkozzon ....hacsak lenem issza magát már az első este
Az én benzintyúkom csak akkor ül motorra, ha valami jó kis piacjárással lekenyerezem Velem legtöbbször a lányom gurul, az ő véleménye szerint "elmegy". Az FZS talán egy leheletnyivel jobb volt neki, de egyszer utazott gixxeren, és könyörgött hogy visszaülhessen az FZ-re.
pill......

olvasom
a gp3as cuccot ???
igen de még nem tudtam vele foglalkozni érdemben !!!
de tomató !!!!!!!
lapozz vissza és nézd meg te is a szilveszteri 2 lehetőséget amit ma belinkeltem !!!! kell a válasz sos hogy igen nem hányan és melyik stb.... mert erről is lemaradunk !!!
irígykedsz mi.................neked sose lesz olyanod a kuplungod mert te csak a Bő gázt (nyált ) ismered

Szeva..... Te kis Te........

Megkaptad a privi E-mail-emet?