szerintem is jobb lenne a bakonyi.....ott magunk vunk nem kell erőlködni...
korny !!! ez övön aluli volt !!!!
oda a lecsóklán is már bejelentkezett ...
ergo ;
kozmax 2 fő
lecsó 2 fő
lévaiék 3 fő mi gyerek nélkül nem szilveszeterezünk mégiscsak a miénk
??
Aranyosak vagytok...
Nehéz lesz nélkületek, de mi Erdélyben szilveszterezünk, 5 nap Gyergyószentmiklóson és környékén.
Majd onnan integetünk... de mindenkinek nagyon jó szórakozást!
Sopronban van 3 jó hely is (A mandarin honlapja szerint), ahol lehet bulizni, és tekintettel a májerek idősebb tagjaira, vanak "70-es, "80-as évek zenéjű szórakozóhelyek... Cska táncolni kellene tudni
ebben csak a szállás illetve a mandarinban a reggeli..egyébként önállátó..ha meglesz a hely akkor rá lehet teperni a konkrét programra.de a bakonyban szerintem saját buli, sopronban meg körülnéznénk...programilag
egyenlőre ürültem h lett vmi szállás
Ja.......de ebbe van valami ( kaja, pia, nők....stb.)???
Meg még megdumcsizom a családdal (vagyis a nejemmel) . Nállatok jön a gyerek??? mert mi nem tudjuk hová tenni és nehogy unatkozzon ....hacsak lenem issza magát már az első este
Az én benzintyúkom csak akkor ül motorra, ha valami jó kis piacjárással lekenyerezem Velem legtöbbször a lányom gurul, az ő véleménye szerint "elmegy". Az FZS talán egy leheletnyivel jobb volt neki, de egyszer utazott gixxeren, és könyörgött hogy visszaülhessen az FZ-re.
a gp3as cuccot ???
igen de még nem tudtam vele foglalkozni érdemben !!!
de tomató !!!!!!!
lapozz vissza és nézd meg te is a szilveszteri 2 lehetőséget amit ma belinkeltem !!!! kell a válasz sos hogy igen nem hányan és melyik stb.... mert erről is lemaradunk !!!
El ne menj aludni itt vagyok!