Úgy látom újra "normális" mederben folyik a társalgás.
Vannak alakok, akik megpróbálják bárdoltalan, tolakodó stílusukkal megzavarni a Klub "Műmájer" stílusát (igenis, van neki ilyen!), de szerencsére a többség újra a csajokkal, motorokkal (mi kell még, -na jó egy kis pálesz-) foglalkozik.
Ha már a motoroknál tartunk (-ok), ma megjött a Thunder dobom, amit Lecsó segítségével (igazság szerint ő szerelt, én néztem, aztán még Lojzi is besegített) fel is varázsoltunk a vasra.
Ezúton is köszönöm neki (-k)
Mit ne mondjak, elég brutális hangja van, de legalább ezentúl észrevesznek a sorok közt.
egyébként meg hol van mindenki? szemérmesen visszahúzódtatok?
azon gondolkodom, h tartsam magam az eredeti állásponthoz, mi szerint szolidan benyakalok egy üveg bort, és pénteken normálisan dolgozom, vagy pedig minden fröccsöt lekísérek egy mézivel, és akkor a péntek kilőve.. a társaság összetételét tekintve egyre inkább a béta terv felé tendálok..
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
el ééééééég
megírtam már hogy mizu"
kattanjatok le a témáról, mert megint l@baszok vkit
na léptem...
Kawanyu... öltözz.. jövök.. vagy vetkőzzz....
Naaa... adtam témát a társaságnak... most lehet találgatni
Alex, annyire én megismertem itt a társaságot ezt senki nem gondolja komolyan. Legalábbis ezért itt senki nem fog vérre menni. Persze bizonyos szereotípiákban mindenki egyetért.
Úgy látom újra "normális" mederben folyik a társalgás.
Vannak alakok, akik megpróbálják bárdoltalan, tolakodó stílusukkal megzavarni a Klub "Műmájer" stílusát (igenis, van neki ilyen!), de szerencsére a többség újra a csajokkal, motorokkal (mi kell még, -na jó egy kis pálesz-) foglalkozik.
Ha már a motoroknál tartunk (-ok), ma megjött a Thunder dobom, amit Lecsó segítségével (igazság szerint ő szerelt, én néztem, aztán még Lojzi is besegített) fel is varázsoltunk a vasra.
Ezúton is köszönöm neki (-k)
Mit ne mondjak, elég brutális hangja van, de legalább ezentúl észrevesznek a sorok közt.
amint látom elég jo kis csapat verödik holnap össze
ha kell, viszek csövet is, h énekeljünk bele
egyébként meg hol van mindenki? szemérmesen visszahúzódtatok?
azon gondolkodom, h tartsam magam az eredeti állásponthoz, mi szerint szolidan benyakalok egy üveg bort, és pénteken normálisan dolgozom, vagy pedig minden fröccsöt lekísérek egy mézivel, és akkor a péntek kilőve.. a társaság összetételét tekintve egyre inkább a béta terv felé tendálok..
Érj csak ide...
és hagyjál már indulni, mert soha nem érek oda..
LX
18-AS KARIKA!!!
LX
LX
LX
LX
Mikor érsz ide?
el ééééééég
megírtam már hogy mizu"
kattanjatok le a témáról, mert megint l@baszok vkit
na léptem...
Kawanyu... öltözz.. jövök.. vagy vetkőzzz....
Naaa... adtam témát a társaságnak... most lehet találgatni
Ciao, LX
1.: Tomato
2.: Lum
3.: Téjé
4.: Sztédzs3
5.: Kozmax
6.: Korny
7.: Fóka
8.: Lojzi
9.: Kawabééb (ha jobban lesz)
10.:Mara+kinai
1.: Tomato
2.: Lum
3.: Téjé
4.: Sztédzs3
5.: Kozmax
6.: Korny
7.: Fóka
8.: Lojzi
9.: Kawabééb (ha jobban lesz)
10.:
nem az a lényeg mit mond hanem hogy ki mondja ?
vissza köll csípkelődni mert ez erről szól..