Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nnnaa... neked is ott van a válasz nem írom le 2x
(elég régóta itt vagyok már ezen a fórumon... csak mostanában kevésbé aktív...)
LX
persze hogy ismerlek benneteket.. de néha unom hogy a motorinfo-n is, itt is ha megjelenik egy motor, akkor néhány értelmes megjegyzés van a többi csak : Honda kínai fos, kawasaki szar, Yamaha ocsmány szar... és nem azt mondom hogy Majors is ilyen, csak pont az Ő megjegyzésénél telt be a pohár... de tessék, most rakok neki egy "szmájlit"

LX
csatlakoznék az előttem szólóhoz..néhány kiegészítéssel.. itt általában csak cinkelés folyik a klubtagok között és ehhez valóban kell egy kis humorérzék..ha itt komolyan is gondolnánk amiket mondunk pl motor ügyben akkor szegény kozmax már a sírástól nem birná kinyitni derrikre dagadt szemeit
de van egy kivétel ! néha betéved ide egy két őstulok akik merő jópofaságból úgy érzik itt arctalanul lehet sértő megjegyzéseket tenni , okoskodni a stilus tökéletes hiánya mellett ! Akárkivel ! ..akkor azért szokott komolyra fordulni a szó..de sosem motorokról és tipusokról van szó..Itt pedig egy mindenkiért mindenki egyért elv honol ! mert ez egy KLUB ahová jó tartozni
Persze én is az vagyok....."szélső" íven kerülek ki a "jobbos" kanyarban az E-ringen.
2006.10.26. 19:00 Beszkárt:

1.tomato
2.lum
3.téjé
4.Sztédzs3
5.Kozmax
6 .Korny
7.fóka
8.Lojzi
9......?
Ismersz már minket. Ha itt elkezdődik a fikázás, az csak azért van hogy huzzuk egymást. Senki se gondolja komolyan . (remélem)
Bár szerintem a kawasaki.....................
Semmi gáz
ezt nem is vettem annak... bár az új 636-os orra továbbra sem tetszik...
egyébként legutóbb is azért lett "elegem" mert gondoltam hogy megint kezdődik itt is a "melyikmotorajobbazenyématiédmegszar" című agymenés.. és kicsit elegem volt már belőle.. naahh.. mind1..

Ciao, LX

1.tomato
2.lum
3.téjé
4.Sztédzs3
5.Kozmax
6 .Korny
7. fóka
8...........?
Vazzeg, ne keverd a politikát a haverokkal
sok ottan a szélsőjobbos
Ne nevess, gyere le, és elordítunk közösen egy Tankcsapda számot Karaoki este is lesz asszem...
Hohóóóó, ne fesd az ördögöt a falra, pliiz
Éljek veszélyesen? Akkor egy citromos kóla helyett kettőt fogok inni Dupla citrommal.

Ha nem leszek szarul lenézek....
hát még jön JaB, Én , Dannyboy, és Tomiboy

1.tomato
2.lum
3.téjé
4.Sztédzs3
5.Kozmax
6 .Korny
7.......??
+Korny

1.tomato
2.lum
3.téjé
4.Sztédzs3
5.Kozmax
6 .......???
+sztédzs3
ok, majd hivatkozok a műmájeres asztalfoglalásra, majd sörözök és olvasok, úgyis megjelent az új revü...
19 az előirányzott. addigra általában ott vagyunk már páran, mikor kicsit előbb, mikor később. ha elősként érsz oda, akkor foglalj helyet, és kérd el az első italodat a ház urától. nem hiszem, h megsértődik

1.tomato
2.lum
3.téjé
.
.

A 19 mennyire fix? "Kicsit" előbb érek oda alapesetben...
kapsz mézest. meggyógyít. élj veszélyesen!
Én biztosan nem tudok jönni Beteg vagyok
pont most beszéltem a házigazdával, asztalt foglalt nekünk, csak tudni kéne a létszámot. tehát -

1.tomato
2.lum
...
..
.