Kawagirl,nekem annyira szimpi vagy ! Az az igazság,hogy olyan sok tapasztalatom nincs,mégis meg fogom venni tavasszal az idei 636-os zöld szörnyikét Majd ha egyszer találkozunk az enyémen is csinálhatnál egy-két képet magadról
Utálok esőben motorozni.
Ilyenkor a majrécsík: balról a gumi fele, jobbról a gumi másik fele - legalábbis azokon az utakon amiken jöttem. Kamionok által kitaposott nyomvonal, tele foltozással, hepehopákkal és esőben áll mindegyikben a víz.
Fél óra alatt 30 km, összesen 5 települést érintve.
Lehet, de mire megtanulok motorozni mingyart motorszerelő is leszek kényszerből szoval vagy ez vagy az, de én jobban szeretek motorozni mint szerelni.Gondolom a lányok is így vannak vele
Kezdö motornak az MZ tudom ajánlani. Valaki ezzel rendessen tud menni, utána nem lesz semmi problémája egy motorral sem.
Egy kép izelitönek: jo gyakorlást minden kezdönek! kizárolag forgalom elöl elzárt területen gyakorolni!
miért akartok nőket , ráadásul egyszerre kettőt meggyőzni logikus dolgokról ? és itt most nem ellenük beszélek hanem "mellettük". a motorozás az nagyrészben emócionális/érzelmi kérdés ami rögvest a a mennyire attraktic kérdésben is megnyilvánul. A nők pedig alapvetően igy választanak. egyszer is hallott itt vki olyat tőlük h hány le ? szelep ? meg tps meg radiális meg minden ?? szép legyen.. ebben igazuk is van , s aztán tőlük 2 mókus is hajthatná.a gond hogy ami tetszik az rögtön 180Le-s ..
Ha már idomos tetszik akkor probálj olyant választani ,ami gyakori, esetleg van hozzá utángyártott idom. De amig csak 120-130-al akarsz száguldozni ,addig nem olyan fontos az idomok szélvédelme, dehát értem hogy az tetszik
A robogok is idomosak az nem tetszik
Nekem is sokkal jobban tetszenek az idomos gepek mint a nakedek... nem is ertem mert a naked praktikusabb...ha taknyolok legalabb nem a motort torom ossze csak az idomot (bar tudom az is egy vagyon ^^) Tehat nem ertem... bar nem vagyok profi szal lehet ezert ilyen nehez ennek felfogasa szamomra
Ha egy olyan konok, makacs, akarattos, hülye emberrel találkozol, mint én, akkor nem.
Mindenki azt magyarázta nekem, hoyg ne sportmotorral kezdjek, hanem valami idomtalan géppel.
Amilyen makacs vagyok, nekem csak olyn gép kellett aminek idomja van...
CBF 250