Sziasztok!
Szerintem jobb ha otthon maradtok mert megvan a jogsim!!!!!!
Nem akarok dicsekedni.... de 4 órával előbb elmentem és hibátlan vizsgát tettem ... na de nem fényezem magam..
Kozmax:
Engem inkább az érdekel, hogy milyen sportosabb gumi megy rá az ETZ-re?Mert anno az enyémen lévő gumi aztán csinált mindent, csak nem tapadt....
Nagyon bennem van a kisördög, hogy vegyek egy ETZ-t a nagy mellé.
Szegény zx-el csak szenvedek a városban. Mire bemelegedne, addigra már meg is állunk. Hiába az Ő helye az országút.....
Szerintem írok egy könyvet az ideális kezdőmotorok címmel.
- Hosszasan méltatom majd az R1 és a GSX-R 1000 gyermeki könnyedséggel történő kezelhetőségét.
- Hogy miért gyártanak 200 lóerő alatti motorokat, amikor az még tanulni is gyengék
- Milyen pszichés állapot kell ahhoz, hogy valaki nitró nélküli motort akarjon vásárolni
- A turbós Hayabusa előnyei
- Biztonságosan városban is 200 km/h felett
- Egykeréken sétálóutcákban
- Hogyan jutunk a kezdetektől csak pár hét alatt a halálos balesetig
Zárszó: Amit sokan nem tudnak, hogy a motorgyárak a 600 köbcenti alatti motorokat csak azért gyátják, mert azok keskenyebbek és a szállításkor a konténerbe ki lehet vele támasztani az igazi 180 lóerős kezdőmotorokat.
Kozmax:
Király a kép!!!
Van nálunk az elkerülőautóút mellett egy parkoló, ahova sokan járnak összetörni a motorjukat , ott láttam hasonlót. Lejött egy "rendkívül szimpatikus" srác egy ezres gixxerrel, arcozott kicsit nekünk balfékeknek, felment pár körre, aztán mi meg mosolyogva néztük, ahogy a kanyarokban egy kissrác lapon kerülte egy MZ-vel.... Persze utána egyenesben elhúzott, de ahányszor kanyarban a közelébe került, a kisgyerek körbemotorozta. Utána hazament, mert már nagyon kopott volt amúgy is a gumija.....
jó reggelt ! ma 3 x indultam el dolgozni de a sor vége pest felé a budaörsi ikeánál áll... ugyhogy feladom ! nitropentont csepegtetek a nyelvem alá és néhány óra zen szuszázás helyrehoz..
Szabi a fényképezőre gondolsz? De van. Ha ezt a tegnapi éjszakai hozzászólásom kapcsán, akkor csak annyit, hogy "látatlanban" elég jó kompozíciókat lehet csinálni...
Szerintem jobb ha otthon maradtok mert megvan a jogsim!!!!!!
Nem akarok dicsekedni.... de 4 órával előbb elmentem és hibátlan vizsgát tettem ... na de nem fényezem magam..