Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah.. ma már kaptam 3 képet gólyabálról remélem lassan jön a többi is :) Ooolyan szépidő van... csak maradjon így még 2-3hétig :)
igen persze hogy nézünk ! találkozót előrébb szerveztük már 1/2 2 környékére. gp-nézés meg minden utána meg ha megéheztünk....
sztédzs
motoGp-t is nézünk 29.-én

egyébként Barrosnak
Igen hihetetlen jó... lenne, ha már biztos lenne hogy lehet valamilyen egyáltalán :] Mindenesetre az a baja hogy öregmotort ne... meg hogy ne télen hanem tavasszal.. remélem nem úgy lesz mint a lovaglásnál :]] Hogy most ezért ne meg azért ne meg ilyenek... mindenesetre nemhagyom magam
Az öreg rutinroka vissza tér
Alex Barros visszatér a MotoGP-be!

2006. október 23.

Ales Barros a Pramac d�Antin versenyzőjeként 2007-ben visszatér a MotoGP-be.

A 990ccm-es motorokat jövőre leváltó 800ccm-es Ducati Desmosedici GP7-et már korábban is jó eredményekkel tesztelték a gyári pilóták, jövőre pedig a brazil zseni csillogtathatja meg vele a tudását.

�Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a királykategóriába a Pramac d�Antin csapatban, hiszen az új Ducati Desmosedivi GP7 már most nagyon ígéretes projektnek tűnik. Nagyon magabiztos vagyok, ismerem a csapatot, és biztos vagyok benne, hogy jó munkát végzünk majd közösen. Alig várom, hogy ismét a az első helyért küzdhessek a MotoGP-ben.�, mondta Alex Barros.
Ok, semmi gond. Megvárlak titeket. Nekem ti vagytok az elsők...

úgy szervezd hogy ott legyél amikor megyek... megyünk egyébként bocs.. tényleg.. ha nem tudsz megvárni akkor nem gond.. de most tényleg nem tudom hogy mikor érek oda..

LX
Így van, elnezését kérem kedves hisztérika, csak mivel majd el kell mennem ügyvédhez, kíváncsi voltam hogy szervezzem a délutánom...
Kedves DannyMelegBoy...

nemtom" még.. meló után... 8-ig vagy nem?

LX
Langyi srác, mikor jöttök ma "próbálni"?
Ez az érvelés pasi szájából nőkre értelmezve mindennapos.
szándékosan nem volt "szmájli"... idnőnként elegem van az ilyen gyermeteg poénokból ennyi... persze mindenki azt ír be amit akar! Én is ezt tettem...
Az pedig hogy nem ismerjük egymást az szerencse-e vagy sem, nos én azt nem tudom, mert nem ismerlek, és a fórum beírkálások alapján nem feltétlenül alkotok véleményt.. de ha neked szerencse, úgy érzed, akkor az is szíved joga..

Ciao, LX
Én léptem mára.
További jó fórumozást!
Küld el a hercegednek!!!
Azért köszi.
Rossz napja van a barna hercegemnek

itt vannak a szmájliiik:
Én az az igazság nem ismerem őt (szerencsére!!),
de egy ku..a szmájlit nyomhatott vola
Nono!
Amiért a Kawasakit szeretem, és olyanom lesz, ez nem jelenti azt, hogy más tupusú gép nem tetszene. Vagy nem szabadna ránézni
Hagyd LX-et.
Érti Ő a tréfát, csak nem szereti.

És ha már témánál vagyunk, mit vársz egy Kawástól?
Ne máááá csak vicc volt. Ő biztos értette a poént
De köszi, hogy TE reagáltad le, rendes tőled, hogy néha
ide is fölírogatsz Tudod mi itt szoktuk ugratni egymást
Szia LX!

Látom megint formában.
fffúúúúú én már annyira zöld vagyok.... fffúúúúú de szar már nekem... annyira nagyon érdekel....
"jjjaaajjj figyusz nekem hondácskám van jjajjjj az sokkkal szebb bibibíííí mint a te fos xy-od... jjjaaajjjj"
ááááááááááááááááááááá
kezdjük már el megint!!!! ZŐDüljünk kéküljünk fikázzuk a többiek sok szar motorját!!!
ááááhhh....

LX
Szerintem egyaránt nehéz a választás mind az új,
mind a régi motor vásárlása esetén Én is
átestem ezen
ha ilyen az idő csütörtökön akkor gurulni kéne