Igen hihetetlen jó... lenne, ha már biztos lenne hogy lehet valamilyen egyáltalán :] Mindenesetre az a baja hogy öregmotort ne... meg hogy ne télen hanem tavasszal.. remélem nem úgy lesz mint a lovaglásnál :]] Hogy most ezért ne meg azért ne meg ilyenek... mindenesetre nemhagyom magam
Ales Barros a Pramac d�Antin versenyzőjeként 2007-ben visszatér a MotoGP-be.
A 990ccm-es motorokat jövőre leváltó 800ccm-es Ducati Desmosedici GP7-et már korábban is jó eredményekkel tesztelték a gyári pilóták, jövőre pedig a brazil zseni csillogtathatja meg vele a tudását.
�Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a királykategóriába a Pramac d�Antin csapatban, hiszen az új Ducati Desmosedivi GP7 már most nagyon ígéretes projektnek tűnik. Nagyon magabiztos vagyok, ismerem a csapatot, és biztos vagyok benne, hogy jó munkát végzünk majd közösen. Alig várom, hogy ismét a az első helyért küzdhessek a MotoGP-ben.�, mondta Alex Barros.
úgy szervezd hogy ott legyél amikor megyek... megyünk egyébként bocs.. tényleg.. ha nem tudsz megvárni akkor nem gond.. de most tényleg nem tudom hogy mikor érek oda..
szándékosan nem volt "szmájli"... idnőnként elegem van az ilyen gyermeteg poénokból ennyi... persze mindenki azt ír be amit akar! Én is ezt tettem...
Az pedig hogy nem ismerjük egymást az szerencse-e vagy sem, nos én azt nem tudom, mert nem ismerlek, és a fórum beírkálások alapján nem feltétlenül alkotok véleményt.. de ha neked szerencse, úgy érzed, akkor az is szíved joga..
Ne máááá csak vicc volt. Ő biztos értette a poént
De köszi, hogy TE reagáltad le, rendes tőled, hogy néha
ide is fölírogatsz Tudod mi itt szoktuk ugratni egymást
fffúúúúú én már annyira zöld vagyok.... fffúúúúú de szar már nekem... annyira nagyon érdekel....
"jjjaaajjj figyusz nekem hondácskám van jjajjjj az sokkkal szebb bibibíííí mint a te fos xy-od... jjjaaajjjj"
ááááááááááááááááááááá
kezdjük már el megint!!!! ZŐDüljünk kéküljünk fikázzuk a többiek sok szar motorját!!!
ááááhhh....
motoGp-t is nézünk 29.-én
egyébként Barrosnak
2006. október 23.
Ales Barros a Pramac d�Antin versenyzőjeként 2007-ben visszatér a MotoGP-be.
A 990ccm-es motorokat jövőre leváltó 800ccm-es Ducati Desmosedici GP7-et már korábban is jó eredményekkel tesztelték a gyári pilóták, jövőre pedig a brazil zseni csillogtathatja meg vele a tudását.
�Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a királykategóriába a Pramac d�Antin csapatban, hiszen az új Ducati Desmosedivi GP7 már most nagyon ígéretes projektnek tűnik. Nagyon magabiztos vagyok, ismerem a csapatot, és biztos vagyok benne, hogy jó munkát végzünk majd közösen. Alig várom, hogy ismét a az első helyért küzdhessek a MotoGP-ben.�, mondta Alex Barros.
úgy szervezd hogy ott legyél amikor megyek... megyünk egyébként bocs.. tényleg.. ha nem tudsz megvárni akkor nem gond.. de most tényleg nem tudom hogy mikor érek oda..
LX
nemtom" még.. meló után... 8-ig vagy nem?
LX
Az pedig hogy nem ismerjük egymást az szerencse-e vagy sem, nos én azt nem tudom, mert nem ismerlek, és a fórum beírkálások alapján nem feltétlenül alkotok véleményt.. de ha neked szerencse, úgy érzed, akkor az is szíved joga..
Ciao, LX
További jó fórumozást!
Azért köszi.
itt vannak a szmájliiik:
de egy ku..a szmájlit nyomhatott vola
Amiért a Kawasakit szeretem, és olyanom lesz, ez nem jelenti azt, hogy más tupusú gép nem tetszene. Vagy nem szabadna ránézni
Érti Ő a tréfát, csak nem szereti.
És ha már témánál vagyunk, mit vársz egy Kawástól?
De köszi, hogy TE reagáltad le, rendes tőled, hogy néha
ide is fölírogatsz Tudod mi itt szoktuk ugratni egymást
Látom megint formában.
"jjjaaajjj figyusz nekem hondácskám van jjajjjj az sokkkal szebb bibibíííí mint a te fos xy-od... jjjaaajjjj"
ááááááááááááááááááááá
kezdjük már el megint!!!! ZŐDüljünk kéküljünk fikázzuk a többiek sok szar motorját!!!
ááááhhh....
LX
mind a régi motor vásárlása esetén Én is
átestem ezen