Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóó Reggeeeeelt Máááájerek ( A "Jó Reggelt Vietnám" után szabadon, Kawabééb féle módra)

Asszem nekem megártott ez a pár óra alvás Ma komplett hülye vok

Korny, Lum: HATALMAS volt a Tankcsapda immitáció!!! Imádlak titeket
Ja, és külön köszönet Kornynak, aki még A legjobb méreg számot is elénekelte
Reggelt. Hideg van.
Jó reggelt!
Reggelt!
reggelt
Reggelt!

Az alábbi történet mulatságos de mégis szomorúúú

Kárbejelentő:
Ez a kárbejelentő valóságos, a Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik. A "Baleset oka" rubrikában:

Az esemény részletes leírása:
Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varasbékák kuruttyolták esti imájukat. Na, ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!

Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:
Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.

Egyéb közlendők:
Az előadás, melynek megtekintésére, Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.
Lum, hazaértél?
Ájszédzs rúlz!
Kukk, már vége is? Eddig tartott a buli? Vagy megint csak karmi ért haza ilyen korán? :) Nekem most ért véget, nagyon jó volt, bár hiányoztatok ;) Remélem helyettem is ittatok és énekeltetek :) Én még mindig rekedt vagyok... aszonták sexy a hangom Jóklegyetek valamikor hétvégén már vácon leszek és többet olvaslak titeket :)))
Azt aminek az elején napocska hintázik :) Ahol építik a cuccosokat és tetszik a zene :) Ebből remélem tudod ^^
Bóóóóórn"d tú bí váááááááájld!
Jó estét!

Józanodik már a társaság?
Ne haragudj, hogy csak ilyen későn válaszolok de nem tudtam ránézni a fórumra.Viszont a válaszom rövid lesz HÁT NEM.
Na, megyek én is!
Minden jót, este tali.
Na, én húzok, majd a B-ban találkozunk.
Melyik ozoras videot?
na viszlát este mindenkinek !
Roli az ozoras videot kuldd el nekem pls mailben gmail cimemre :) Kofi ^^
Úgyis csak a gond volt vele...
Az a kib@...ott szervezés állandóan
Nem nyissa meg az ebatta...
nem tudom de állitólag a pali farkát levágták mig magán kivül volt és most mint eunuch sétálgat a főutcán..
ha nem igy lenne akkor ha megközeliti a műveleti területet mégis ala soroksári ut akkor gumilövedékekkel kell távol tartani um 6-8 lekopott kontinentál hátsó komplett felfüggesztéssel !
hacsak nem zuhan ránk egy szojuz, nem lesz semmiféle űrjármű
"Félre a tréfát, félre a tréfát-
űrhajós vagyok, gyújts be még egy rakétát !"