Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Leonetta!

Mondtam én, hogy leveszed apukádat a lábáról.
Ha már azt mondja, hogy használtat, ne, akkor az már egy lépés az új felé
Hihetetlen jó érzés a lehetőségek közt válogatni.
Az új motorok közt (elsősorban japánokra értem) szerintem rossz nincs, a használhatóság és a külcsin -na meg az ár- alapján lehet választani.
Na, most fognak csak igazán a zőőőd kawakakik
megzőőődülni
Csakaztán nehogy feszítővassal kelljen Kozmaxéknak eltávolítani róla...
a 125ös még jól is néz ki...de a 250es... : nemtudom... nemtetszik annyira... de majd bemegyek YWbe és körbesasolok :D
Na tessék, ez a Yamaha nem tetszik dolog annyira felbosszantott, hogy elszúrtam.
Na még1x:
LEONETTA, gondold át mégegyszer!
null, gondold át újra!!!

Korny, ófkóz YW, csakhát a modell-bemutató a központi eu-i lapon részletesebb, van "360°-os" nézet, galéria, etc.
biztos elnezek majd odais korbesasolni ha arra jarok :) Valoszinu elrangatom baratnomet hogy nezze meg velem jol :D bar o meg annyira se ert hozza mint en... de legalabb a kozelben lakik es nem megyek egyedul :)
Javítanám: ("ha új motort akarsz...")
www.yamahaworld.hu

CBF250-re ment link.

Nem kérdezem meg, hogy milyen betegségtől szenvedsz, ok?
Yamaha nem tetszős ^^ De a Hondát elfogadnám :D Elvileg ilyenen fogok tanulni
A Yamaha YBR a modern kor mz-je lesz!
Komolyan. Megbízható, igénytelen, könnyen kezelhető, olcsó fenntartani, stb....
És hát a külseje! Mondja vki, hogy nem igaz!
Az a 2007-es Cbr600rr
Ja, az ME-ben. De elvileg onnan netezel, szóval megtaláltad.
Motorvasarlast elhalasztottuk, apamnak az a baja hogy oreg motort nem veszunk... szal remelem ezt ugy ertette hogy valami szepet vesz nekem tavaszra :D Ha meg nem akkor raerek ezen gondolkozni... Addigis eljenek a biciklisek es gorkorisok :) (meg persze a motorosok akiket mindig irigykedve nezek a villamosrol)
Sziasztok!

Leonetta:
Miért nem veszel egy ETZ250-est, vagy 251-est?? Az sokkal olcsóbbb, könnyedén megtanulod az alapokat, megbízható, ha mégis elszállsz vele, akkor meg olcsó minden. Ja, és a végén nem buksz, ha eladod. Ha meg nem jó, akkor inkább gyűjtsél több lóvét, aztán vegyél 400-as banditot. Sztem nem akarod megutaálni a motorokat....Egy kisköbcentis kétütemű öreg sportmotor nem kezdőnek való, hanem egy mazochista versenyzőpalántának.
Napot mindenkinek!!!!

mivan összement a motorod! vagy csak a Nick neved
én is jót !
Jó reggelit !
Reggelt!
Szia Mindenkinek!
Jó "regglet"!!
Már nem vagyunk olyan fontosak mint eddig, csak kicsi és elég könnyen áttörhető kordonokkal vagyunk körülvéve. Semmi rohamrendőr meg körbezárás.....
Szepreggelt mindenkinek
Az irodámba tetted le?
Beteg vok, de én is itt vagyok
Reggelt.