ezt elméselem mert olyan jópofa élményem volt ! jött mögöttem a sorban egy chopperes figura ( yamaha) tipusú géppel. ahogy illik szépen lehúzódtam menjen csak.előttem egy szintén fekete asszem nissan nagy jeep. a motoros el akar menni mellette jobbról az nem engedi , ráhúz éppen csak annyit hogy a parkoló autóktól ne férjen el..duda,anyázás. utca végén lámpa .. nissan bal sáv én mellé középre.csopperpajti jobb sáv. szeretne anyázni nagyon mindkettő.. én ott állok pont középen . mit tesz az emberfia ilyenkor ? letekertem mindkét ablakot és ezek keresztbe a kocsimon szidták egymás annyát ! én moderátorkodtam egy picit és amikor kellett demonstráltam a motoros érdekei mellett... halál jól szórakoztam ..aztán a 2.lámpaváltás után szétszéledtünk .
srácok mondjatok valami jó 4T motorolajat amit használhatok a váltóhoz.... (persze csak csúcsminőségű versenyolaj jöhet szóba, h a köridőt ne rontsa... na jó csak vicceltem )
Úgy látom, ez a medencés karaoke a túra meghatározó élményévé vált...
Örülök, hogy hozzájárulhattam az egyetemes műmájer kultúrkör történelméhez (bár részletekre nem emlékszem )
Eh busszal!!
Mi itt gyűlünk szombaton páran, aztán Vasárnap irány a határ, estére vissza is érünk. Nem jobb, mint a meló???
Amúgy milyen mocskos kapitalista dolgoztatja az embert Nemzetünk szent ünnepén???
Tartsunk össze....tartsunk össze..... az én órára bejárós pályám az első év második félévében bicsaklott meg és azóta se javultam meg....de látom ez politológusbetegség ......vagy nem csak az???
Én is osztom Lum véleményét de persze csak fű alatt mert még a végén mi leszünk a gonosz "csábítók" De a legrosszabb dolog buli után alvás nélkül menni előadásra. Én tegnap elaludtam szemináriumon a második sorban.....meglehetősen kellemetlen volt.....
legközelebb a dvd mellé adok 1 lejátszót is...
és remélem sikerült a vizsgád, h legközelebb már együtt döntögethessünk. ha az időjárás már nem engedi, akkor a felespoharat
Számítunk rád (rátok) legközelebb
Tomato a foka után én is kölcsön kérhetném a VHS verziót? mivel nekem sem sikerült megnéznem a DVD-t. előre is köszi
Üdv, újra köztünk.
A hétvégén hiányoztatok
Szombaton, majd szorítom a hüvelykujjam érted.
Kicsit eltűntem . Szombaton megyek vizsgázni forgalomból (ha lehet maradjatok otthon ) DRUKOLJATOK!
Örülök, hogy hozzájárulhattam az egyetemes műmájer kultúrkör történelméhez (bár részletekre nem emlékszem )
Nekem az egyfajta küldetésem volt, hogy 5 évet azzal csináljak végig....
karmi - visítottam egyet, mikor eszembe jutott a csőbeéneklés... hogy mikre nem vetemedik az ember kissé kapatosa..
Mi itt gyűlünk szombaton páran, aztán Vasárnap irány a határ, estére vissza is érünk. Nem jobb, mint a meló???
Amúgy milyen mocskos kapitalista dolgoztatja az embert Nemzetünk szent ünnepén???
Én is osztom Lum véleményét de persze csak fű alatt mert még a végén mi leszünk a gonosz "csábítók" De a legrosszabb dolog buli után alvás nélkül menni előadásra. Én tegnap elaludtam szemináriumon a második sorban.....meglehetősen kellemetlen volt.....