Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt elméselem mert olyan jópofa élményem volt ! jött mögöttem a sorban egy chopperes figura ( yamaha) tipusú géppel. ahogy illik szépen lehúzódtam menjen csak.előttem egy szintén fekete asszem nissan nagy jeep. a motoros el akar menni mellette jobbról az nem engedi , ráhúz éppen csak annyit hogy a parkoló autóktól ne férjen el..duda,anyázás. utca végén lámpa .. nissan bal sáv én mellé középre.csopperpajti jobb sáv. szeretne anyázni nagyon mindkettő.. én ott állok pont középen . mit tesz az emberfia ilyenkor ? letekertem mindkét ablakot és ezek keresztbe a kocsimon szidták egymás annyát ! én moderátorkodtam egy picit és amikor kellett demonstráltam a motoros érdekei mellett... halál jól szórakoztam ..aztán a 2.lámpaváltás után szétszéledtünk .
jó napot mindenkinek !
legközelebb a dvd mellé adok 1 lejátszót is...
Ziz! Meg akit még érint! Megmaradt a szálláspénzetek, mert más is befizetett helyettetek. Beviszem a Kozmaxnak, ott átvehető.
én is sajnálom ,

és remélem sikerült a vizsgád, h legközelebb már együtt döntögethessünk. ha az időjárás már nem engedi, akkor a felespoharat
Igen, hallottam. Nagyon sajnálom

Számítunk rád (rátok) legközelebb
Szerettünk volna menni hétvégén csak közbejött egy családi halál eset . De majd legközelebb ott leszünk .... sőt lehet, hogy már én se utas leszek
srácok mondjatok valami jó 4T motorolajat amit használhatok a váltóhoz.... (persze csak csúcsminőségű versenyolaj jöhet szóba, h a köridőt ne rontsa... na jó csak vicceltem )
Sziasztok!
Tomato a foka után én is kölcsön kérhetném a VHS verziót? mivel nekem sem sikerült megnéznem a DVD-t. előre is köszi
Szia Ziz:-) !

Üdv, újra köztünk.

A hétvégén hiányoztatok

Szombaton, majd szorítom a hüvelykujjam érted.
Sziasztok!

Kicsit eltűntem . Szombaton megyek vizsgázni forgalomból (ha lehet maradjatok otthon ) DRUKOLJATOK!
Úgy látom, ez a medencés karaoke a túra meghatározó élményévé vált...
Örülök, hogy hozzájárulhattam az egyetemes műmájer kultúrkör történelméhez (bár részletekre nem emlékszem )
Azt az intézményt is lelkesen látogattuk, igaz többnyire a pincéjét
Van egy mindent ütő adu, úgy hívják az "Egyéni tanrend"!!!
Nekem az egyfajta küldetésem volt, hogy 5 évet azzal csináljak végig....
Lumbergh: tegnap du, mikor bent jártam YW-be, Kornéllal mi is többet emlegettük a medencét, mint a kanyarokat...
Én is lelkes voltam míg nem volt fontosabb elfoglaltságom......aztán meg 19 évesen meló és véletlen nem pont az órák időpontjára esett.....
brrrrrr, túlpart.... marx karesz az igazi
Nem csak az! Én elvből nem jártam előadásra az első naptól kezdve. Ja, de mégis kémiára, mert katalógus volt mindig. De ott aludtam is végig....
roynak teljesen igaza van, hondabéééb, vidd a bőrt és pattanj fel egy vasra, a munka várhat
Bár én vizet iszok és bort prédikálok, mert anno a BME lelkes látogatója voltam, de ez egy múlt évezredbeli történet...
nem feltétlenül ekvivalens, attól, h minden polTUDÓS ilyen, még mások is elkaphatják

karmi - visítottam egyet, mikor eszembe jutott a csőbeéneklés... hogy mikre nem vetemedik az ember kissé kapatosa..
Eh busszal!!
Mi itt gyűlünk szombaton páran, aztán Vasárnap irány a határ, estére vissza is érünk. Nem jobb, mint a meló???
Amúgy milyen mocskos kapitalista dolgoztatja az embert Nemzetünk szent ünnepén???
Tartsunk össze....tartsunk össze..... az én órára bejárós pályám az első év második félévében bicsaklott meg és azóta se javultam meg....de látom ez politológusbetegség ......vagy nem csak az???
Bár, ha belegondolok, hogy "csőbeéneklés" után másnap (aznap ) motorra ültünk...
...tanult kollégám ismét mellém állt.. köszönöm
Jó reggelt!

Én is osztom Lum véleményét de persze csak fű alatt mert még a végén mi leszünk a gonosz "csábítók" De a legrosszabb dolog buli után alvás nélkül menni előadásra. Én tegnap elaludtam szemináriumon a második sorban.....meglehetősen kellemetlen volt.....