neked mikor jó??
Én reggel felkelek megborotvákozok (már egy hete nem borotválkoztam) és felpattanok a robira. Irány a YW.Ott várom be a nejemet és a gyereket. Utánna megyünk SHOPPINGOLNI!!!
Nyugodtan bemehettél volna.
Nem nagyon tudjuk feltartani őket. Mindíg csak a szájuk jár és nem a kezük
Kozmax akkor szereti ha mesélsz neki, miközben a vezérlést próbálja eltalálni....
Ma 2szer is elmentem yw elott... gondolkoztam rajta hogy benezek hozzatok de mondom nem zavarlak titeket :) Csak ugy gondoltam am ratok ^^ meg h vajon epp melyik mumajer jar ott h feltartson titeket :]]
Egyetértek veled.
Döntsd el hogy mit akarsz.
- túrázni?
- ingázni?
- pályázni?
.....stb. és akkor keres hozzá megfelelő motort. Ha már "kicsi" a 600-s akkor ezrest.
Itt is felteszem a kérdést, nem csak Fz6 topikban:
Szerintetek van élet az Yamaha Fz6 után? Mit lehet, érdemes venni utána? (Majdnem ugyanannyi pénzből. Vagyis nem sokkal többől.) Ha döntök új motor mellett, akkor az enyém eladó lesz!
V2-est szeretnék, de azok mind drágák (Aprilia,VTR). SV1000s, meg nem is tudom.
Nézegettem R6-ot, de az meg bukja az árát, mint atom. Esetleg Z750, csak azon meg nincs plexi. Amelyiken meg van (Z750s) az randa!
Köszönöm... Bár a vastehénnél jobban tetszik, ahogy Roli tanknak nevezte... Ha végre egyszer felkerülnek rá az oldaldobozok, indulhatok a csatahajó címért is vele?
Lum, Karmi, a kepek kb kedd-szerda korul varhatoak :) addigra leragom a kormom... allitolag egy csomo rosszlett... bar azert csak maradt valami ...
VFR jo... szeressuk... csak nagy ^^
Én reggel felkelek megborotvákozok (már egy hete nem borotválkoztam) és felpattanok a robira. Irány a YW.Ott várom be a nejemet és a gyereket. Utánna megyünk SHOPPINGOLNI!!!
hondába CBF 1000....stb.
Attol függ mennyi pénzed lesz.
Itt megnézheted hogy mi lesz az E-ringen.
Főleg csapatós túrázásra kéne.
Én ott leszek egy darabig
Nem nagyon tudjuk feltartani őket. Mindíg csak a szájuk jár és nem a kezük
Kozmax akkor szereti ha mesélsz neki, miközben a vezérlést próbálja eltalálni....
Döntsd el hogy mit akarsz.
- túrázni?
- ingázni?
- pályázni?
.....stb. és akkor keres hozzá megfelelő motort. Ha már "kicsi" a 600-s akkor ezrest.
Itt is felteszem a kérdést, nem csak Fz6 topikban:
Szerintetek van élet az Yamaha Fz6 után? Mit lehet, érdemes venni utána? (Majdnem ugyanannyi pénzből. Vagyis nem sokkal többől.) Ha döntök új motor mellett, akkor az enyém eladó lesz!
V2-est szeretnék, de azok mind drágák (Aprilia,VTR). SV1000s, meg nem is tudom.
Nézegettem R6-ot, de az meg bukja az árát, mint atom. Esetleg Z750, csak azon meg nincs plexi. Amelyiken meg van (Z750s) az randa!
Tippek?
Segítek izgulni. Remélem azért a rólad készültek maradtak meg . Különben
VFR jo... szeressuk... csak nagy ^^