Mondtam, h fiatalabb, mint az enyém!!!!! Már csak csókolomot köszönhet. ZX10 úr 1989. júliusában gurult le a szalagról valahol Japánban.....A legenda megszületett A "Zaboltátlan erő legendája"
Hé azt én is leírtam, h a most hétvégi túra már kizárólag óvatos ballagós tempóban, mert hideg az aszfalt. Tököm törje meg a vasat tél előtt. Ha már az idényt kihúztam.....
Amúgy mit kell melózni ünnepek alatt? Fújj mocskos kapitalisták!!!!
Mikori a géped? Az enyémnél idősebbet....
Akkor ketten leszünk, akik majd aggódnak, h végigérnek-e
Na jólvan, azért két sufnituningos dogzik majd a csapatban a továbbjutásért (én leszek az utánaolvasós, belepofázós szaki, másik haverom meg aki rendbehozza).
Na az tuti, h nem ismered, és a nap első meleg sugaraival indulna. Egy ezüstszürke SV1000-en, két csoda nyitott dobbal.
Ja, most keres albit, mert a barátnőjével szétköltözött....
Viccet félretéve: délelőtt indul nem tudom mikor, de ebédre tutira itt lesz. Ez amúgy csak bemelegítés a vasárnapi túrácskánk előtt.
Nekem ez nagy távolság És mivel öreg a motorom, bármi törénhet vele. Gondol egyet, és nem berreg tovább
Egyébként semmi baja De akor sem merek vele elindulni, főleg egyedül... Nem értek a motorom műszaki részéhez...
széles mosoly, zippzár hasig le, cici dülleszt, stoppoló kéz, enyhén ráhajolva a mocira, haj kienged, max 5 percet kell várnod, h segítsen valami kandúr
Persze Bazz! Vigyed csak De nektek nincs ott bent videó?? Mert akkor veszek egy láda sört, beülünk a motorok közé és nézzük a MESTEREKET!!! Ja és viszek lányokat is ha kell. Lecsó mondta hogy maradt pénz. Abbol majd rendezzük őket
Amúgy mit kell melózni ünnepek alatt? Fújj mocskos kapitalisták!!!!
Igen, de a pasik valahogy egy "pici műszakilag konyítok a dolgokhoz "tudással " "születnek Nem úgy mint a lányok
Akkor ketten leszünk, akik majd aggódnak, h végigérnek-e
Na jólvan, azért két sufnituningos dogzik majd a csapatban a továbbjutásért (én leszek az utánaolvasós, belepofázós szaki, másik haverom meg aki rendbehozza).
Ja, most keres albit, mert a barátnőjével szétköltözött....
Viccet félretéve: délelőtt indul nem tudom mikor, de ebédre tutira itt lesz. Ez amúgy csak bemelegítés a vasárnapi túrácskánk előtt.
Egyébként semmi baja De akor sem merek vele elindulni, főleg egyedül... Nem értek a motorom műszaki részéhez...
Amúgy a Picurka gajjon van, vagy mi ez a "nehogylerobbanjonBpGyőrköztfélúton" duma???
hogy öt percig kelljen várnia, az adott körülmények közt.
Na akkor mit csinálok????
A történet közepén még arra tippeltem, hogy ketten jól megvertétek az egész nyáron hegedülő tücsköt
Elképzeltem a szitut: szitok egyik ablakon be, másikon vissza, te moderálsz...
Majde be ....tam.
a dvd-hez visszarétve, én akkor kérnék még 5 kópiát, és megyek is azzal alendülettel az ecserire lejártszókat értékesíteni