Lum: ajánlom az a török kajáldát, ami ott van a közeledben!! Finom gyros :)
Ma voltam a Nyugatinál - dolgoztam - és ott kajáltam Olcsó, és naggyon fiinooom
jó estét ! kell segitség magyarázni !?. Csak azt nem értem, hogy ha vki itt az életben nem lesz semmilyen , még csak beszélgetőpartnere sem senkinek mert kiirta magát, lassan az állatvilágból is, és most a növényeket ostromolja, az miért dekkol itt ? miért irogat, olvas ? Ez vmi mazochista gyönyör ? Vagy rém jópofa "arctalanul" válaszolgatni ahhoz amihez semmi köze ?? Ez az első lépés a névtelen feljelentgetők népes tábora felé. na de ez van.
fókám ! csak szeretted volna ha az csirkemell. valami vándorlúdsegg inkább.
Más!
Körvonalazódik egy vasárnapi "túrácska". Ha vkit érdekel. Győr környékéről van startovi ozvenyi. Visszatérés estefelé.
Tervféle: Csak terv!!! Nem vagyok diktátor, moderátor, stb.!!! Ha van jobb ötlet, közösen eldöntjük a helyszínen!!! A lényeg; mindenki érezze jól magát!
Indulás Győrből Rajka fele 10 körül (Rajka előtt lesz egy kis privát dolgom-nem sok idő). Átlépjük a határt, elmegyünk Pozsonynak, aztán fordulunk is Ausztria, és az Alpokalja fele. Tekerünk egy kört Ausztriában közös döntés alapján St. Pölten fele, vagy Bécs fele, vagy Fertő-tó fele, ereszkedünk délnek szépen, majd mikor jónak látjuk visszafordulunk a határ fele (lehet Sopron, Rábafüzes, stb. átkelőnél). Visszatérve Magyarországra a dimbes-dombos utakon elindulunk észak fele, és remélhetőleg a nap végére még szépidőben hazaérünk. Én spec Rajka mellet alszom.
Ja és mégvalami: Lehetőleg no autópálya!!!! 1 km sem!!! Nem száguldozni, nézelődni szeretnénk.
Ha érdekes, írjatok
Eh! Ne már hogy itt is ez a vita lesz a divat!!! Mert akkor ezt sem fogom olvasni!!!! És azzal rendkívül sokat veszít a fórum!!!!
Kawabéb is tudja, h mi állt az adatlapomon. Nehogy megváltoztassam....
"A rossz reklámot 11 embernek mondod el, míg a jót csak 4-nek!" A kezemben a jóhíretek!
úgy leült a társaság ! bedobjak vmi jó témát mondjuk guminyomás vagy pl kell e ordítóscső esetleg jó e a vizzel vágott lézerrel polírozott hidraulikus kormányvégsúly és a karbon üléshuzat , meg a titán fékfolyadéktartó ??
www.yamaha-motor-giftshop.com/
Ma voltam a Nyugatinál - dolgoztam - és ott kajáltam Olcsó, és naggyon fiinooom
fókám ! csak szeretted volna ha az csirkemell. valami vándorlúdsegg inkább.
Szerintem.....
Körvonalazódik egy vasárnapi "túrácska". Ha vkit érdekel. Győr környékéről van startovi ozvenyi. Visszatérés estefelé.
Tervféle: Csak terv!!! Nem vagyok diktátor, moderátor, stb.!!! Ha van jobb ötlet, közösen eldöntjük a helyszínen!!! A lényeg; mindenki érezze jól magát!
Indulás Győrből Rajka fele 10 körül (Rajka előtt lesz egy kis privát dolgom-nem sok idő). Átlépjük a határt, elmegyünk Pozsonynak, aztán fordulunk is Ausztria, és az Alpokalja fele. Tekerünk egy kört Ausztriában közös döntés alapján St. Pölten fele, vagy Bécs fele, vagy Fertő-tó fele, ereszkedünk délnek szépen, majd mikor jónak látjuk visszafordulunk a határ fele (lehet Sopron, Rábafüzes, stb. átkelőnél). Visszatérve Magyarországra a dimbes-dombos utakon elindulunk észak fele, és remélhetőleg a nap végére még szépidőben hazaérünk. Én spec Rajka mellet alszom.
Ja és mégvalami: Lehetőleg no autópálya!!!! 1 km sem!!! Nem száguldozni, nézelődni szeretnénk.
Ha érdekes, írjatok
Kawabéb is tudja, h mi állt az adatlapomon. Nehogy megváltoztassam....
"A rossz reklámot 11 embernek mondod el, míg a jót csak 4-nek!" A kezemben a jóhíretek!
Van 1 napod hogy bejuttasd a YW-be a képeidet "CD"-n, vagy hagyd el a házat!!!!!!
Viheted Sztédzs3 címére is.
Címe:...................
Szerintem válaszd az utóbbit-a többiek örömére...