Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tapasztalatból mondom: NINCS olyan óra, amire mindenképpen be kellene menni. minden elintézhető
jó reggelt!

szombaton és is bugyogok zalakaroson meg balatonlellén. még csak 14 fokos a víz, jobb, mint a levegő
Meggyozoen hangzik a holnapi halasztas de ... van olyan orama mire muszaj bemennem :) Egyebkent is Pesten ejszakazom igy annyira nem lesz nehez, csak kerdes mennyire fog fajni a fejem ^^ de nemis filozofiara megyek :D Jobb melegito? Meggondolando
Szia Leonetta!

Gólybál után hanyagolható a holnapi suli (kivéve persze a KRESZ ), úgysem lenne benne köszönet.

Bundabugyi helyett sokkal jobb melegítőt tudok.
Joreggelt :] En meg megyek szepulni, fodrasz meg ilyenek... fogalmam sincs hogy megyek holnap suliba, de valahogy a mai golyabal jobban erdekel :)) Hidegvan ismetelten... asszem szerzek be bundabugyit jovohetre :D
Rossz "szmájlíít" tettem a végére: ez a helyes:
Jó reggelt

Hétvégén Győrben leszek!
Szombaton megyek (busszal), hétfőn jövök, és megyek a thermálvizes pancsizóba is Aki szeretne csatlakozni, az jöhet. Bár vasárnap és hétfőn melóm lesz
reggelt
Jó reggelt!
Szép jó reggelt !
Jó reggelt!
ETTŐL HÁNYNOM KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esküszöm diszidálok...........Nem tudom mit csinálnának, ha felállna 4-5 millió ember egy időbe és elindulna a határ felé

Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!!!
Reggelt!

VR vagy Video módban lett fölírva? Mert ha Videóban írtad és
nincs lezárva a lemez, az Inter Video WinDVD-vel lehet
lejátszani!!! Azt, hogy milyen módban lett fölírva "könnyen" ki
lehet deríteni: lemez pc-be; laptopba; rezsóba; kenyérpirítóba...
berak, Total Commanderben progi megnyit, és meg kell kukkolni,
hogy VIDEO_TS mappa van vagy VIDEO_RM.
Tehát a tanulság: Video módban fölírt lemezt le kell zárni(finalize)!!!!
VR módban fölírt lemezt csak az újabb készülékek tudjá lejátszani.
Roliiiiiiiiiii!

101-es hozzászólás a Thundercates topikban. Csak azért, hogy ne szenvedj a hondával...
estét!

dvd-probléma - az asztali nekem sem játszotta le (pana), uh nekiálltam a laptoppal, és a media player sem talált semmit, sőt, az intéző sem elsőre. végül az inter video windvd lett a megoldás, az lenyomta hibátlanul.

bezabáltam, megyek aludni. jóéjt, evribádi!
CD: 640/700(/800)Mb. De túl is lehet írni őket, csak akkor nem minden cucc játsza le.
Sony felvevő? DVD író a gépben vagy asztali deck? Utobbi esetben ez nálunk készült.
A jövő fegyevere.
joccakát
A Ducati gyárt tankot????
Azt hittem, csak motorral próbálkozik
Ducati tankot.
Oksa akkor bekészítem és holnap reggel beszaladok vele (YW-be), mert utánna vidékre megyek és csak du.-n jövök vissza
ja lszi
Bevigyem holnap VHS-n??Nekem úgy van meg. a 125-tel együtt
Naná hogy megcsinálom......Csak meg kell kapnom a Sztédzs3-tól a "CD"-t

Mit kalapált Kozmax?? Átment kőművesbe??