Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a tanácsokat

Más!!!!

Hétvégén valaki esetleg egy utolsó E-ringes gurulás????Csak olyan levezetés félét "lájtosan"
Jó napot a tisztel társaságnak!

Ma jó napom van. Sikrült a szakhatóságokon átverni egy olyan projektet, mellyel 7 éve küzdünk.

Tomato! Nekem a CB 1300-as jobban bejön, csak engem nem noszogat a nejem, hogy mikor veszek már nagyobb motort.

Leonetta: hogy sikerült a gólyabál
Jóóóreggelt!! :)) Tomato szerintem is az XX inkább :) Ha az a szíved vágya úgysem fog hagyni nyugodni... ha megveszed a másikat akkor azon fogsz eszelni hogy miért nem az mikor azt szeretted volna jobbban :) Szal XX
Héló, izé... írtam a meseíró topikba.
csakis ez a fejidomos piros fehér
csatlakozom az előttem szólóhoz ? mi ez a jamboriee itt ?? haggyatokmá a kockaladalámpás tűzoltó hondával ? asszed az a plussz 300 ccm szárnyakat ad ??
Apám, te aztán ráérsz !
Irígylem a munkahelyedet...nincs ott valami megüresedő állás?
Így készül!! cbr 1100xx
Igazad lehet.......de pont ez a szép benne hogy nem vagyunk egyformák. Nekem az idomos jobban tetszik.
Majd meglátjuk hogy mit hoz a jövő.
Ha aktuális akkor csak február környékén. Most csak eljátszottam a gondolattal.

Tehát Lumbergh ha aktuális lesz, félrerakassam neked??
Hmmm, mindenféle beleugatás nélkül, de a CB1300 nem szebb anélkül a fejidom nélkül? A szép kerek lámpával? Egy naked bike legyen naked bike. Amúgy én régen rengeteg tesztet olvastam róla, és csupa jót írtak.Állítólag a pincéből alapjárattól tol, már vhol 3000 fordulat körül vmi 100 Nm-t ad le....
És emellé sportos, megbízható, de kényelmes.
CB-1300
csak is
átgondoltam, mégsem kell. karcos a hátsó ülés mögött
király! megint lesz akciós motor a yw-nél. átveszem occsó pénzért a levetett motorjaidat

mennyi az fzs1000 tavaszi ára? eurotax szerint?

ja, és zsuzsa mit szól???
Minek neked új motor????
Ami a feneked alatt van, na azt sem motoroztad ki

Inkább vegyél nekem egy kawát, jobban jársz....
guten tág !
jó reggelt!!
XX, ez nem lérdés.
A CB jobban illene a "stílusod"-hoz
Melyiket........melyiket......?????

Lehet hogy majd rábökök valamelyikre és az lesz

Az eszem a CB1300S felé húz....a Szivem meg az XX-t akarja.........
Csak óvatosan az "állam adta kedvezménnyel" (sulinet)
Még adókedvezménnyel is többe kerülhet, mint egy másik (nem szerződött) üzletben.
Ki van ez találva
"...újpesti soha!"
Jók a háziállataid a reglapodon
Na jó reggelit !
Persze...Te szerencsés vagy.....És nem csak azért mert hondád van, hanem azért is mert minden nap motorra ülsz. Még -4-5 fokban is
Reggelt!!!!!
Ugye nem baj, hoy nem csak hétvégén!!!!!