szkuzi mamma! télleg az, de a lényegen valóban nem változtat. talán annyira nem gyepálták meg....
téli tárolás: Aki Győrben szeretné télen tárolni a vasat, a garázsbérletből való részesedésésrt cserébe jöhet! Hely van bőven, vagy két-három gép simán elfér. Ja a garázsbérlet ÖSSZESEN 6000.
más: Aki esetleg szeretne még egy utsót menni a hosszú hétvégén, az szóljon! Valószínű Vasárnap, valószínű kicsi szlovákia, kicsit több Ausztria, aztán kb. ugyanannyi Nyugat-Magyarország. Alternatív útvonal is lehet... Tempó kizárólag poroszkálós, hidegaszfaltos, békés.
sajnos nem mert "havazok" itt bent a melóhelyen. És a héten én vagyok a gyerekes mert a Zsu du.-nos .Pedig vittem volna Kozmának honda szervíz könyvet. "vajon minek vigyünk magunkkal HONDA fesszabályzót túrára?!" címüt
Telitorokból RÖHÖG!
Nem nyertem???
Ennek az embernek vajon mi lehet a kedvenc motormárkája???
innen maradtunk ki !!
www.motogphirek.hu/?cell=news&...
téli tárolás: Aki Győrben szeretné télen tárolni a vasat, a garázsbérletből való részesedésésrt cserébe jöhet! Hely van bőven, vagy két-három gép simán elfér. Ja a garázsbérlet ÖSSZESEN 6000.
más: Aki esetleg szeretne még egy utsót menni a hosszú hétvégén, az szóljon! Valószínű Vasárnap, valószínű kicsi szlovákia, kicsit több Ausztria, aztán kb. ugyanannyi Nyugat-Magyarország. Alternatív útvonal is lehet... Tempó kizárólag poroszkálós, hidegaszfaltos, békés.
Idén már NEM MOTOROZOL???????
Nekem van garagém!