Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak ne dicsekedj
Veszprémben csak 2000!
Kozmax: azonnal foglalj nekem helyet!!!!!!!! Mikor vihetem majd a vasat??? Köszönöm!
Kawababy
5000Ft/ho a télitárolás
Ki akart Skóciába menni?
Itt egy cím ahol lehet kérni (ingyen!!)SKOCIÁRÓL 160 oldalas szép színes
utazási katalógust. Térképecske is van benne. Nem kell rá sokat várni
~2hét és küldik postán ingyé Az A4es, félig átláccós nylonzacsiban jön.
Cserébe reggelni kell = havonta 1db reklám mail
igaz hogy zzr nem zxr de a lenyegen nem valtoztat sokat...
Szép napot!
Látom a fotók már kezdenek kiszivárogni a hétvégi menetről
"Itt senki nem kövez meg senkit, amíg én nem mondom! Még akkor se, ha azt mondja Jehova!"
Szép jó "reggelt"!

Én már 220kmre pesttől de itt még hidegebb van mint nálatok....alföld....puszta....szél.... ...és még szombaton le kell ide hozzam a vasat valahogy....a hátamra szerelem az otthoni konvektort.....
Pálinkás jó reggelt !
igen ez igy van. paraffinban 2-3000 évet is kibir 1 kawa .. ja és az E-ringen is tartósabb
ok fóka.ma leadok 2t a wördben de holnapra csinálok még.
Szia!

Villaszár olajszivárgása alapjában nem akkora gáz, még 6000 sincs a régi zxr-en sztem. Amúgy lehet az is, h a szimmeringben lévő rugó, ami összeszorítja az olajlehúzó gyűrűt az van kinyúlva, amit szétvágás, összébbhúzással(már a rugót) is lehet orvosolni. A gáz a villaszáron lévő horpadás, vakrozsda, egyéb sérülés lehet. Vakrozsda a legkisebb gond, a csilapítás szinte tökéletes marad, szimmering rugójának összehúzásával, és a porvédő alá vmi nedszívó póttömítés betételével lehet javítani, vagy újrakrómoztatod. Ha egyéb horpadás, ferdülés, hiba, sérülés van, akkor gyanús, h buktak vele, meg kell nézni, h milyen elengedett kormánnyal az egyenesfutás.A villát amúgy is tesztelni kell, h féktávon se koppanjon fel utassal. A csere kb. 80-100 ezer Ft/villapár bontóból. A szerelési költségek a fent leírtakon felül jönnek mindig. Magad csinálod occsó.
Amúgy zxr250-et nem biztos, h vennék, mert ilyen korban túl kicsi köbcenti, h ne legyen nagyon széthajtva. 38 ezer km lehet még a korától valós, az enyém pl. 96-ban hozták az országba tizenpárezer km-el, elkezdték átépíteni, majd átéípítés után azonnal eladták, aki megvette elesett vele városban, mert lelépett elé egy gyalogos, továbbadta a motort a szomszédnak, akinek egyéb okból gerincműtétje volt, és közölték, h nem motorozhat. Így került hozzám, úgy, h gyakorlatilag az országba hozatala óta nem mentek vele 5000 km-t.
390-em lenne, akkor inkább gyűjtenék még picit, és vennék ilyen korúból nagyot (750-1000), vagy egy újabb 400-as Banditot. Ja, és ha már elmész megvenni, akkor kérd, h legyen a vas teljesen hideg (csekkold is le), mielőtt beindítod. A hidegindítási gond is sokat elárulhat.....
Ja és a kétkedőknek: ebben a korsztályban ha megköveznek is, a Yamaha sajnos sokkal kevésbé tartós a Kawasakinál.
Tudom nem vigasztal, de tegnap kb 20 perccel előbb értünk Pestre mint a nejem, és bő másfél órával korábban értem haza mint ő.
sztédzs3

lszi egy példányt
simán, de cserébe a nappalokat meg átalszod. De az meg tök rendben van, nem?
Sziasztok!
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
Akkor éjszaka is jól fogok látni, ultrahang meg minden
reggelt ! a f..szom az autókázásba.. 15km 2 óra.. juhéé
Aki csatlakozni akar a Műmájer Vámpír Akciócsoporthoz jelentkezhet nyakkiszívásra.

Lányok nálam a fiúk (khmm.-öööö) a másik vámpírnál..
Halihó
Akarok és fogok is
NEM NEM NEM
A PENGE én vagyok

Egy kis előrejelzés a hétre, ha még valaki motorozni akar