Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vámpírok nappal alszanak
Vagy te a "Penge" vagy
Reggelt!!!
jó reggelt!
Jó reggelt!
Reggelt!
Reggel én is megjöttem.
Hideg van. Hétfő van. Ja, és egy koccanásos baleset a Monori út körül, erre ne menjetek, mert áll az egész utca....
Jó reggelt!

Brrr, hideg van.
Ma de ismétlik a moto GP-t:

Az Eurosport TV m"usora 16 October 2006

16 October 2006 GYORSASÁGI MOTOR
09:00 GYORSASÁGI MOTORVERSENY: Grand Prix , Portugália Moto GP Verseny (10:00)

Az id"opont változtatás jogát a csatorna fenntartja

16 October 2006 GYORSASÁGI MOTOR
15:00 GYORSASÁGI MOTORVERSENY: Grand Prix , Portugália 125cc Verseny (15:30)

15:30 GYORSASÁGI MOTORVERSENY: Grand Prix , Portugália 250cc verseny (16:00)

16:00 GYORSASÁGI MOTORVERSENY: Grand Prix, Portugália (17:00)
Reggelt!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

A kocsimba maradt dolgokat , beviszem a YamahaWorld-be. Ott megtaláljátok.
Nekem is, ha kérhetek egyet...
Jóccakát!
Legalább is nekem ennyiből megvolt az R1-ben a két első szimeringcsere a villaolaj cserével együtt. Persze egy szerelőhaverral magunknak csináltuk, mert a szervízek horror árúak......kb. 30 perc alatt megvolt és azóta is jó, már mentem vel 7000 km-t a javítás óta a gagyi magyar utakon....
Az biztos hogy Kozmát igen (mert nincs videója ) Meg még Lumbergh is érdeklődött. Amúgy nagyon sirály volt a verseny
- Lecsó érkezik
- Pihenő2
- Pihenő1
- Indulás
Hát alaposan meg kell nézni a dolgot. Ha csak a szimering ért pályájának hanyatló részére akkor csinálja meg a tulaj és ha a javított teló nem szivárog akkor tuti a vétel ezen része és megkapja a vételárhoz azt a plusz 6000 Ft olaj meg szimeringárat. Ha nem hajlandó megcsinálni akkor gyanús, hogy a baj nagyobb......
most irom dvd-re a gp-t ha vki nem látta volna..akkor brékózzon be és irok többet.
csákány
sziasztok mindenkinek !
mi is hazaértünk csak kicsit lassabban mint a 2kerekesek :(
szuper volt minden, mindenkinek köszi, jó volt együtt !
Jó éjt!

Köszi a nevükben!!
Karmihoz hasonlóan én sem vagyok egy szakavatott szerelő, de azért szólásra emelkedek én is.
Jó esetben megúszód szimering+telóolaj cserével, de ez nem valószínű. Valszeg a teló krómozása is kész, az nyírja a gumit, ezért folyik: szóval villaszár csere. Az pedig egy 14 éves japán vas esetében nem 2 fillér.
Ráadásul régi Kawa 38e km-rel??
Mi is csak az Egri leágazásig kisértük őket, ergó kaja után mi is leváltunk
Jó éjt, és jó pihenést mindenkinek, agyondolgoztam ma magam......de megmentettem 2 crossmocist egy könyörtelen kolléga karmaiból.....jót cselekedtem
én is lépek csicsikálni!
jó éjt