Ő még nem tudja de ez egy olyan realiti show, ahol elmegyünk a végsőkig.
A fizetését hónapról-hónapra csökkentjük, miközben a terhelés növekedése mellett vizsgáljuk a reakcióit. Már nincs sok hátra neki!
Az adás nyomonkövethető a www.kozmax.nagyszivas.cum címen
vagy személyesen is megnézhetitek élőben, 3D-ben a soroksári úton életnagyságban.
akartam is kérdezni, mit csináltok a lábtartóval... de akkor csak 1 mgoldás van: r1
észben tartom
(megjegyzem, azzal én sem mernék kanyarodni - sem )
azt szabad megkérdezni - bár ez nyilván nyílt titok -, hogy merrefelé gurultok a közeljövőben, és lehet-e csatlakozni? csak a sok névsort látom, de nem tudom, mire lehet jelentkezni... bár, ennyi ember nem tévedhet
szóval úgy 1-2 mondatban az elkövetkezendő 1-2 hét eseményeiről...
Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni egy régi videót?
Anno neten terjengett egy kisfilm:
Egy fazon kiszáll a kocsiból kamerával valami szafarin.
A család belűlről figyeli, mire egy oroszlán lecsapja "aput" hátulról.
Állítólag a "lion" szó benne volt a file nevében.
Majors!!
Nem értelek.
Vettél egy motort aminek tetszet az idoma IS. Ennek ellenére lecseréled egy Majdnem pályaidomra . Megértem hogy miért, de azt nem értem hogy akkor minek vettél ilyen szép idomú motort.
Most a vitrinbe nézegeted az idomokat??
Ez hasonló mikor elmennek új kocsit választani és a kocsi szinéhez illő BELSŐ ÜLÉS KÁRPITOTT.
Miután hazaviszik ráhúznak egy "TÖK RONDA" 1000 Ft.-os huzatott. Nem azért szép hogy élvezzem???
Vagy majd csak akkor mikor már eladom???
NEM ÉRTEM
Lum!
Megvetted már a fényképezőt?
Ha még tanácstalan vagy és profi amatőr képeket akarsz, akkor nézz utánna a "Cannon Powershot S3_IS"-nek!!! Meglásd, jó lesz!!
"nem nagyon látok 10 l alatti értékeket a kijelzőn"
Ugye itt arra gondolsz, hogy ennyit számolsz ki?!?
Vagy neked más műszerfalad van, ami számol pillatnatnyi
v. átlagfogyasztást Kb. dettó a fogyasztásom.
Nagyjából a súly is stimmel, bár én alacsonyabb vagyok
Nekem az alsó csúcs akkor volt amikor hazahoztam
Kakasdról a kereskedésből 80-90Km/h-nál a a vége
5.5 lityi lett. Legtöbbet a H. ringen evett amit
nem számoltam ki, hogy mennyi csak ~80Km-el előbb
felvillant a tartalék jelző a szokásosnál.
Én igy vettem, nincs mit tenni.
A fogyasztás mit mutat neked?Én tempós haladáskor (220+) ill. ha városban ráncigálom nem nagyon látok 10 l alatti értékeket a kijelzőn. 7 alatt csak akkor eszik, ha elváltok 5000-nél, ill. max 120-al megyek. Persze lehet benne van, hogy 190 cm és 110 kg vagyok.
Én épp ezt kerültem el az átidomozással!
Nekem megvan az összes idom gyári állapotban
szekrényem tetején Ha lenne egy kis +időm
akkor összeraknám és az lenne a szoba dísze
Nekem is tetszene ebben a szinben, de csak szalonból van hozzá matrica, az arannyal megegyező áron. Teljes garnitura kell rá,mert minden elem sérült, át kell fújni kompletten.
Tehát új szint találok ki neki.De ezt csak télen, most inkább használom amig lehet.
A poén jo volt