Az amedanszijé, aminek az szépségét emelem a képen, Szalólon van. Elcsodálkoznál a látványon, ha már régen jértál arra. Az egész környék épul gőzerővel.
Ebben ne legyél biztos. (November 14-én vizsgáztam: a tavalyi telet viszonylag jól birtam motor nélkül - kb. februárig. Ez a fagyos emlék eléggé eltettentő volt - egy ideig .)
Ha novemberben nem fagy, akkor szerveznek vizsgaidőpontot. Más lérdés, hogy November reggel nyolckor (vizsga kezdete) ill. előtte vizsgára menet az ember ráfagy a vasra.
Egyrejobban irigylem a Bogacsra menoket : En ma reggel BKVnal kezdtem :D Most meg irany az iskolapad... asszem igy osszel nem lesz mar meg a motorosjogsim... tul hideg van :( De azert igyekszem behozni a lemaradast ;)
Lumbergh, eeeez, igen! Gondolom... még mindig működik!?
80 pénz - nem szeretném a fórumot apróhirdetéssel terhelni. Dobj egy mail-címet, és küldöm a részletes információkat!
Nincs véletlenül egy FM3A-d is elfekvőben?
Mármint a mail címben szerepelő cég?
Motochris: Utólag is Boldog születésnapot!!!
Alsónémedi, 2351, Ócsai út 13.
Tel: 06-29-537-940, 06-29-537-950
Fax:06-29-537-950
E-mail:autoszalon@suzukiull mann.axelero.net
már megérte a felderítő út!! zsetont egyébként kozmaxhoz vigyem?
a medencés kép szalókon készült? amikor én arra jártam, még sártócsák voltak, meg betonmedence.. megjegyzem, úgy volt az igazi a hangulata..
Gödöllő - Vác útvonal fél7kor előtélben nem volt rossz...
Lum! A strand helyben, és az árban.
sajnos a zenit az utolsó ereklyém, de tőle nem is fogok megválni. természetesen abszolút működőképes
Ha novemberben nem fagy, akkor szerveznek vizsgaidőpontot. Más lérdés, hogy November reggel nyolckor (vizsga kezdete) ill. előtte vizsgára menet az ember ráfagy a vasra.
TeeJay,Majors Köszönöm a köszöntést
Mindenki kimotorozta magát a hétvégén?
Lumbergh, eeeez, igen! Gondolom... még mindig működik!?
80 pénz - nem szeretném a fórumot apróhirdetéssel terhelni. Dobj egy mail-címet, és küldöm a részletes információkat!
Nincs véletlenül egy FM3A-d is elfekvőben?