Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem válaszolok a csipkelődő kérdésekre
GSX-R-t is fogsz szerelni vagy csak Wagon R+-t?
Fehér swifteket is szerelsz?
Ja. Mától.
Ez az új munkahelyed?
Mármint a mail címben szerepelő cég?
Köszi Köszi mindenkinek a jókivánságot :):):)

Motochris: Utólag is Boldog születésnapot!!!
Igen, a pénzt kozmaxhoz, vagy esetleg ide:
Alsónémedi, 2351, Ócsai út 13.

Tel: 06-29-537-940, 06-29-537-950
Fax:06-29-537-950
E-mail:autoszalon@suzukiull mann.axelero.net
Az amedanszijé, aminek az szépségét emelem a képen, Szalólon van. Elcsodálkoznál a látványon, ha már régen jértál arra. Az egész környék épul gőzerővel.
lecsó, nagyon király!!!

már megérte a felderítő út!! zsetont egyébként kozmaxhoz vigyem?

a medencés kép szalókon készült? amikor én arra jártam, még sártócsák voltak, meg betonmedence.. megjegyzem, úgy volt az igazi a hangulata..
Egyébként meg az illegalra is volt példa nálunk is 2 srác saját motorral jött már rutinra is (1 olyan Bímer mint Pimpinek van, meg egy 600-as Bandit).
Pl. felveszed a sárga kötényként és jön mögötted az oktató... "Ne izéjjé mán te!"
Gödöllő - Vác útvonal fél7kor előtélben nem volt rossz...
Jó reggelt!

Lum! A strand helyben, és az árban.
O.k., még a mai nap folyamán küldöm, most le kell lépnem egy darabig. Ciao!
kukacoskodsz
vizsgára menet még nincs jogsid, hogy fagyhatsz rá a vasra?? én ezt nem értem...
Ha minden igaz muanyag Ah nem... azert tanulni nem azon fogok amin majd megyek :]]
Enis csak en iwiwen :]]
lumbergh kukac frímélre küldd légyszi, és meghányom-vetem a dolgot.

sajnos a zenit az utolsó ereklyém, de tőle nem is fogok megválni. természetesen abszolút működőképes
Ebben ne legyél biztos. (November 14-én vizsgáztam: a tavalyi telet viszonylag jól birtam motor nélkül - kb. februárig. Ez a fagyos emlék eléggé eltettentő volt - egy ideig .)
Ha novemberben nem fagy, akkor szerveznek vizsgaidőpontot. Más lérdés, hogy November reggel nyolckor (vizsga kezdete) ill. előtte vizsgára menet az ember ráfagy a vasra.
akkor köszönd nekem is, mert én is boldog névnapot kívánok
reggelt!!

TeeJay,Majors Köszönöm a köszöntést
Üdv Mindenkinek!

Mindenki kimotorozta magát a hétvégén?
Jobb is, mint hétvégén parázni az eszement gixxeresektől... (kinek nem inge...)
Egyrejobban irigylem a Bogacsra menoket : En ma reggel BKVnal kezdtem :D Most meg irany az iskolapad... asszem igy osszel nem lesz mar meg a motorosjogsim... tul hideg van :( De azert igyekszem behozni a lemaradast ;)
Jó "reggelt", dolgozók és henyélők!

Lumbergh, eeeez, igen! Gondolom... még mindig működik!?

80 pénz - nem szeretném a fórumot apróhirdetéssel terhelni. Dobj egy mail-címet, és küldöm a részletes információkat!
Nincs véletlenül egy FM3A-d is elfekvőben?