Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ja ha a Kozmax a VFR helyett a Dió- val megy a pályán úgy kikerülöm mint állat
Nana
A stadyshot nem kapcsol ki sport módban
Tehát ha mondjuk a Fókát fényképezem a H. ringen
sport módban és remeg a kezem akkor homályos,
vagy éles lesz a kép amikor körbemotorozza Kozmaxot!
S3IS-t kell venni
Hát ilyeneket lehet vele fényképezni:
Hja, a minőséget meg kell fizetni. Ezért drága a Yamaha is...
~+30.000Ft
Ja, van benne képstabilizátor.
De inkább H5, abban több lencsetag van.
H2-t kell venni
Az Index forumán van S5500 topic
Jóestét!!

Lumbergh: Sztem a Finepix gépek jók...Nekem az s7000-es van és nagyon szeretem! :)
A MotoGp morzsákat mindenkinek ajánlom a figyelmébe, érdemes elolvasni és megnézni
miért be voltál rozsdálva
bár az utóbbi időben inkább szekrényt hurcoltál
Estét mindenkinek!!!!!!!!!

lumberg nekem S5500-as van. Ha jol tudom akkor Lecsonak van 5600. Nekem nagyon bevált, csak javasolni tudom.
Amugy tekertem ma délután egy 300km. Vác-Rétság utvonalon, a végére már egész jol ment.
Akkor jó sokáig bennt lesztek
Kitartást nektek!
A koffein ereje legyen veletek
Országgyűlés irodaház! Az önkormányzati választások miatt vagyunk bent.
kozmax!

neked milyen fotómasinád van? én most szemezek egy finepix s5600-nal, ez olyasmi, mint a tiéd. ha az is ez a sorozat, netán ugyanilyen, akkor információt kéne cserélnünk..
Hol dolgozol?
Feltéve ha publikus?
Most értem be a melóhelyemre!! Vasárnap éjjel meló.....ez de gáááááz!
amugy én is jót robogóztam járatom a vasat
120 km befigyelt
Éljen Schumi remélem mostmár megnyeri a VB-t a kis köcsög előtt
estét
Briatore kis köcsöge ( ) azt mondta pár hete, hogy Schumi a legsportszerütlenebb a mezőnyben. Erre már a Hungaroringen is rácáfolt saját maga, de amit most csinált a "rőnó" az minimum diszkvalifikáció mindkettőnek...
A lényeg, hogy az Öreg mesterit alkotott megint.
"estét!

Nagyon frankó volt a mai motorozás. Nekem össz. 260 km jött össze. Semmi extra, egyes helyeken már nekem is lassú volt a tempó (fehér Szuzi + 5-6 autó egymás seggében...). Borzasztóan sokan voltak, még a 3-as is iszonyatos forgalom volt (Hatvan, ASzód, Gödöllő - végig "robogósban" kellett menni ). Megvolt életem első 1cm bal oldalon, 1cm jobb oldalon élménye is.

Szabi, ugye, hogy nem volt vészes a kilátó?! Legközelebb okosabban tesszük a le a vasakat.
Az az R6 vs. Mondeo szvsz a motoros hibája volt, a sérülés jellege miatt. Arra kiváncsi vagyok, hogy az R6 leányzó vs. Grand Cherokee anyázásnak mi lett a vége. Az a csaj kicsit feszült volt, besatuzott előttem, majdnem elkaszáltam...
Köszi a gurulást, jó volt egy évvégi lazázás.
(Hat fele már nálunk is csípett a levegő motoron.)

Na megnézem a híradókat.