A sisak ugyan olyan, csak teljesen hibátlan.
Ha jól tudom neked is olyan van
30.000 Ft-ot kérnék érte, de tényleg teljesen új. Kb. 8-szor volt a fejemen (de a bélését már kimostam, fertőtlenítettem, átlúgoztam) Most az akciós ára 51.990 Ft, a listaára pedig 93.390 volt.
Ennyi pénzért lehet venni egy GS500-at, MO-ra 25kW-ra korlázva kerülnek be, de egyórás munkával ki lehet belőle szedni a fojtást: lesz egy ~160 kilós vasat 34kW-tal (A korlátozottal vezethető), ami nem egy rakéta, de pakolható és egy 250-es fűnyírónál csak jobb...
Szia!
A motort szerény személyem számolta be eggy másik motorba és nyugodtan állíthatom, hogy makulátlan a bringa.
Tényleg szép és a gazdája is olyan, akitől bátran vennék motort.
Van rajta gyári bukócső és gyári plexi, csomagtartó. Magyarországi és szervizkönyves.
a bármi infó kell róla, szólj.
Huh! Angyalok vagytok!!
Ez nagyon barátian néz ki! Tetszene....
Most úgy tünik, hogy elviszik a ZZR-t és utána már talán látom az anyagi helyzetemet, de nagyon tetszene a dolog. És még a km sem sok benne. Na meg a szine is tetszik....!
- Próbál minket lefizetni hogy vegyünk suzukit, és oda járjunk szervízbe
- Lumbergh ki is nézet egy sv 1000.............de mégse .....marad a YAMAHA-nál
A bogácsi az termálfürdő Mert éjszaka 9 fok várható Tomato előrejelzése szerint .
Bár a fókák jól bírják a hideg vizet , csak ne legyen a közelben gyilkosbálna.
Na ez ugye ott nem fenyeget
Mondjuk ami a kordonon belül van arra a nemzetőr gárda vigyáz! Vasárnap éjjel a pizzafutit olyan szinten nem engedték be, hogy 5 percet sétáltam mire megtaláltam! És még a pizzás dobozomat is átvilágították!
Ha jól tudom neked is olyan van
30.000 Ft-ot kérnék érte, de tényleg teljesen új. Kb. 8-szor volt a fejemen (de a bélését már kimostam, fertőtlenítettem, átlúgoztam) Most az akciós ára 51.990 Ft, a listaára pedig 93.390 volt.
És klasszisokkal jobb, mint egy GS 500
Hátha valakit érdekel
A motort szerény személyem számolta be eggy másik motorba és nyugodtan állíthatom, hogy makulátlan a bringa.
Tényleg szép és a gazdája is olyan, akitől bátran vennék motort.
Van rajta gyári bukócső és gyári plexi, csomagtartó. Magyarországi és szervizkönyves.
a bármi infó kell róla, szólj.
Ez nagyon barátian néz ki! Tetszene....
Most úgy tünik, hogy elviszik a ZZR-t és utána már talán látom az anyagi helyzetemet, de nagyon tetszene a dolog. És még a km sem sok benne. Na meg a szine is tetszik....!
- Próbál minket lefizetni hogy vegyünk suzukit, és oda járjunk szervízbe
- Lumbergh ki is nézet egy sv 1000.............de mégse .....marad a YAMAHA-nál
Találtunk neked egy motort. HONDA CBF 500 NAGYON jó állapotba van.
Nézd a képeket Az ára KB.: 1.200.000.- - 1.100.000.-
Amúgy Jó reggelt mindenkinek
Fóka!! Még nem tudom a szombati napom hogy alakul.......de most úgy néz ki hogy nem tudok menni. Sajnos most (se) nem tudsz majd körbe motorozni
Bár a fókák jól bírják a hideg vizet , csak ne legyen a közelben gyilkosbálna.
Na ez ugye ott nem fenyeget
ezért vállaltam hogy a medencében alszom
Békés tüntetés ide vagy oda bármi történhet...