Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, az új ára majdnem annyi mint egy 600-asé. Meghát Honda... (Mer" ugye van a Yamaha, a Honda, meg minden más... )
A sisak ugyan olyan, csak teljesen hibátlan.
Ha jól tudom neked is olyan van
30.000 Ft-ot kérnék érte, de tényleg teljesen új. Kb. 8-szor volt a fejemen (de a bélését már kimostam, fertőtlenítettem, átlúgoztam) Most az akciós ára 51.990 Ft, a listaára pedig 93.390 volt.
A pontos típus: CBF 500
És klasszisokkal jobb, mint egy GS 500
ugye nem kozmax kiállított sisakját árulod?
A 2005/10 Motorrevűben van CB500 használtteszt. Nagyon dicsérték.
millen kupak?
Ja, amúgy "M"-es, Carbon-Kevlar-Spectre-Fibercomp kompozit és piros-fekete
Ja hogy Honda CB500. Nem szóltam.
Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de van egy eladó (tök új) sisakom a lista ár harmadáért.
Hátha valakit érdekel
Rendben
Okszi! Köszke, ha az anyagi részt meg tudom oldani jelentkezek.
Ennyi pénzért lehet venni egy GS500-at, MO-ra 25kW-ra korlázva kerülnek be, de egyórás munkával ki lehet belőle szedni a fojtást: lesz egy ~160 kilós vasat 34kW-tal (A korlátozottal vezethető), ami nem egy rakéta, de pakolható és egy 250-es fűnyírónál csak jobb...
Szia!
A motort szerény személyem számolta be eggy másik motorba és nyugodtan állíthatom, hogy makulátlan a bringa.
Tényleg szép és a gazdája is olyan, akitől bátran vennék motort.
Van rajta gyári bukócső és gyári plexi, csomagtartó. Magyarországi és szervizkönyves.
a bármi infó kell róla, szólj.
Szép Napot Mindenkinek!
Huh! Angyalok vagytok!!
Ez nagyon barátian néz ki! Tetszene....
Most úgy tünik, hogy elviszik a ZZR-t és utána már talán látom az anyagi helyzetemet, de nagyon tetszene a dolog. És még a km sem sok benne. Na meg a szine is tetszik....!
Ja és jártunk Lecsónál is

- Próbál minket lefizetni hogy vegyünk suzukit, és oda járjunk szervízbe
- Lumbergh ki is nézet egy sv 1000.............de mégse .....marad a YAMAHA-nál
Maracuya!!!!!!

Találtunk neked egy motort. HONDA CBF 500 NAGYON jó állapotba van.

Nézd a képeket Az ára KB.: 1.200.000.- - 1.100.000.-
De csak is fejjel lefelé!!!

Amúgy Jó reggelt mindenkinek

Fóka!! Még nem tudom a szombati napom hogy alakul.......de most úgy néz ki hogy nem tudok menni. Sajnos most (se) nem tudsz majd körbe motorozni
A bogácsi az termálfürdő Mert éjszaka 9 fok várható Tomato előrejelzése szerint .
Bár a fókák jól bírják a hideg vizet , csak ne legyen a közelben gyilkosbálna.
Na ez ugye ott nem fenyeget
én kotnyeleskedtem bele mert még jön a drága kislányom is
ezért vállaltam hogy a medencében alszom
Jóreggelt mindenkinek
Jah, főleg, hogy a főnök után értem be aki viszont az MTV székházban tölötte az fél éjszakát, mint "túsz"!
Legalább volt okod, hogy miért késtél
Mondjuk ami a kordonon belül van arra a nemzetőr gárda vigyáz! Vasárnap éjjel a pizzafutit olyan szinten nem engedték be, hogy 5 percet sétáltam mire megtaláltam! És még a pizzás dobozomat is átvilágították!
Én nem merném otthagyni a vasat. Az MTV-s botránynál 2 mocit is szétkaptak.
Békés tüntetés ide vagy oda bármi történhet...