Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, "sikerült"! Sajnos a vacak világítás nem járult hozzá, hogy normális minőségű legyen...

Néhány repedés: link link link - több helyen ettől sokkal durvább, igazából életben kell látni ahogy a szövetszálak lógnak a minták repedéseiben!
És a kagylósodás: link link Na ehhez is valószínűleg hozzájárul a Bandit nagy tömege és alulcsillapított futóműve... persze a durva fékezéseken felül!

A gumi csak és kizárólag utcán futott, jelenlegi állapotában kb. 11.000km van benne.

A retket ne tessék figyelembe venni, még a bukást követő árokpart maradványai látszódnak.
Ide is beírom!
Bocs az offtopikért de van egy eladó havi bérletem a Buda Fitness-hez
A lényeg a fél ár, az-az 5.000Ft/hó-ért adom!
Ha esetleg valakit érdekel, az adatlapomon az elérhetőségem
na viszlát húzok szunyálni
így már ok írtam nekik egy mailt
Na mégegyszer!
Itt a link mégegyszer. Talán most!
várom hogy meglegyenek a kiegészítők
oldalsztender, csomagtartó, doboz, jobb tükör akkor fullos lesz a paripa
ja és persze a melóba is robival járok
de voltunk ma is az Ádival kb fél órát de jó volt
Hát te??? Nem robogózol??
Én ma is azzal közllekedtem. Meg holnap is
nem mükszik
Naaa ki akar nyerni egy teljesítmény mérést?
Jajj, azt elfelejtettem mondani, hogy az utolsó háro kép, egy "ismerős" Road Attack-ja, ekkor volt benne kb. 6.000km. A hátsó felnit és gumit egy féltégla intézte el Horvátországban, a sérülés után egy autóbelsővel jött haza, ugyanolyan hajszolós tempóban, mint ahogy lement - a vágás nem szakdt tovább!
Biztos van ilyen is...........De mindenki maga dönti el, hogy mit vesz. Én csak az SAJÁT VÉLEMÉNYEM mondom
meg ám
...azért itt van néhány kép, ami a felszerelést követően kb. 2.000km-rel készült: link
Estét!

Lecso:Félig komolyan kérdeztem, mert van az ismerősömnek egy 750-es

Maci23:Látom megünnepelted a névnapod

Pohi:Valószínűleg jobban beláthatók a jobbos kanyarok ahol motorozol.
A ringen biztos elkopott mindkét oldal

GerryBoy:Nekem is 929-em van. Én egy másik tipust használok, amit tudok javasolni is.
Dunlop 207RR. Nem egy mai fejlesztésű gumi, de az én igényeimnek megfelel.
Mind közúton, mind a H.ringen meg voltam, vagyok elégedve vele. Ja lehet
kéztől újakat kapni belőle~50 ropiért Tedd fel a
a Gumik című topickba a kérdésed ott biztos elárasztanak a javaslatokkal
Nincs mit
Na, igen... a pályázás...
Egyet értek!
A technika... Mikor van minden akkum lemerülve???
sziasztok.szia tomato.köszi a képeket a dugókról..
Névnapot...de Köszönöm :):):)
Nép gumi vagy nem nép gumi nekem Előtte Z4-m volt és azt se motoroztam ki. Viszont azt észre vettem hogy a Conti ROAD ATACK jobb esőben.
Aki meg megveszi a FÚL EXTRÁS 60 70 ezres gumit annak azt üzenem hogy egészségére. Örülök hogy megteheti, de ha azt hiszi hogy ettől gyorsabb lesz hát téved. SZERINTEM