Na, "sikerült"! Sajnos a vacak világítás nem járult hozzá, hogy normális minőségű legyen...
Néhány repedés: linklinklink - több helyen ettől sokkal durvább, igazából életben kell látni ahogy a szövetszálak lógnak a minták repedéseiben!
És a kagylósodás: linklink Na ehhez is valószínűleg hozzájárul a Bandit nagy tömege és alulcsillapított futóműve... persze a durva fékezéseken felül!
A gumi csak és kizárólag utcán futott, jelenlegi állapotában kb. 11.000km van benne.
A retket ne tessék figyelembe venni, még a bukást követő árokpart maradványai látszódnak.
Ide is beírom!
Bocs az offtopikért de van egy eladó havi bérletem a Buda Fitness-hez
A lényeg a fél ár, az-az 5.000Ft/hó-ért adom!
Ha esetleg valakit érdekel, az adatlapomon az elérhetőségem
Jajj, azt elfelejtettem mondani, hogy az utolsó háro kép, egy "ismerős" Road Attack-ja, ekkor volt benne kb. 6.000km. A hátsó felnit és gumit egy féltégla intézte el Horvátországban, a sérülés után egy autóbelsővel jött haza, ugyanolyan hajszolós tempóban, mint ahogy lement - a vágás nem szakdt tovább!
Lecso:Félig komolyan kérdeztem, mert van az ismerősömnek egy 750-es
Maci23:Látom megünnepelted a névnapod
Pohi:Valószínűleg jobban beláthatók a jobbos kanyarok ahol motorozol.
A ringen biztos elkopott mindkét oldal
GerryBoy:Nekem is 929-em van. Én egy másik tipust használok, amit tudok javasolni is.
Dunlop 207RR. Nem egy mai fejlesztésű gumi, de az én igényeimnek megfelel.
Mind közúton, mind a H.ringen meg voltam, vagyok elégedve vele. Ja lehet
kéztől újakat kapni belőle~50 ropiért Tedd fel a
a Gumik című topickba a kérdésed ott biztos elárasztanak a javaslatokkal
Nép gumi vagy nem nép gumi nekem Előtte Z4-m volt és azt se motoroztam ki. Viszont azt észre vettem hogy a Conti ROAD ATACK jobb esőben.
Aki meg megveszi a FÚL EXTRÁS 60 70 ezres gumit annak azt üzenem hogy egészségére. Örülök hogy megteheti, de ha azt hiszi hogy ettől gyorsabb lesz hát téved. SZERINTEM
Néhány repedés: link link link - több helyen ettől sokkal durvább, igazából életben kell látni ahogy a szövetszálak lógnak a minták repedéseiben!
És a kagylósodás: link link Na ehhez is valószínűleg hozzájárul a Bandit nagy tömege és alulcsillapított futóműve... persze a durva fékezéseken felül!
A gumi csak és kizárólag utcán futott, jelenlegi állapotában kb. 11.000km van benne.
A retket ne tessék figyelembe venni, még a bukást követő árokpart maradványai látszódnak.