Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tomato, neked nem repedezett szét? Mindjárt csinálok képet, hogy az enyém hogyan néz ki.
A Road Attack lett a nép motorgumija... ...nem is csodálkozom rajta!
Egyett értek veled. Nekem ROOD ATACK-m van elől hátul és még bőven "nem motoroztam" ki. Pedig néha pályázok is és ott is bőven lehetne még a határait keresni.
Amúgy szép jó estét mindenkinek .
MACI23 neked boldog "valamit" így utólag is
akkor vegyél inkább Road Attack-ot az sokkal tovább tart és jó
Bár nem Májer, én csak itt kontárkodom néhány napja, ráadásul tapasztalatom sincsen még egyik gumival sem, azért járatom picit a billentyűzetet...

Nemrég vásároltam egy Sport Attack-ot előre, mert a Road Attack nem bírta a "finom" kezem - kagylós lett mindkét oldal + sz@rrá repedezett (nem csak nekem)...
Hátul még a Road Attack van, ez nem kapott - még - akkora terhelést, de ennek is kagylósodik a két oldala rendesen.
Ha túrásan használod a géped, akkor jobb alternatíva a Road Attack (egyébként csak pozitívan tudok róla nyilatkozni: bemelegedés, tapadás, vizes felületen-futás), talán több kilométert bír, mint a sportosabb másik.
A Sport Attack-ról az ismerőseim sem tudtak egyelőre érdemleges infókat adni, mert nekik sem rég lett fölszerelve.
A Metzeler-hez nem tudok szólni.
Szép jó estét mindenkinek
Van ma és holnap két céges vendégünk, két walesi figura. Az egyiknek nincs meg a bal keze: 18 éves korában (ekkor lehet UK-ban 250-es jogsit szerezni) bohóckodott egy haverjával, szembecsókolt egy kocsit, szerencsétlenül esett a bal kezére a dokik nem tudták megmenteni (véres dolgokra nem kell gondolni, belső sérülései voltak). Azóta átált a sportautókra (911, MG ilyenek), de megcsillant a szeme a motor láttán.
Mennyi élet van ebben az emberben, hihetetlen.
hello!!!

Vörösvár-csobánka-dobogókő-egom-lepence!

Én Hidegkuton...
Sziasztok Májerek!
cbr 929-re Conti Sport Attack vagy inkább Metzeler m3 az alkalmasabb?
Semmi pálya, csak közút.
Segitsetek, ha van ezekkel a gumikkal tapasztalatotok.
Köszi
maci23: ugy lehet menni Pilisvörösvár-Csobánka- Dobogókő-Pilisszentlászló-Lepence
Te egyébként merre laksz én a Csalán utcában
Kanyarbejáraton szoktál fékezni? Ez is magyarázat lehet: egyik irányba használod az első féket a kanyarbejáraton, másikba meg nem.

Instruktor05-tel értekezz egyet - Ő biztosan többet tud mondani a témáról!
Nem vagyok bal kezes........ de komolyan ........valami nincs rendben velem az viszont tuti......
Viszont jóóóó volt!!!
Valószínűleg, mert bal kezes vagy! (nem vicc)
Nah ezt megaszondtam...
Bar en nem motorozom de ha csak a gorkoribol vagy a jegkoribol indulok ki jobbra sokkal inkabb merek mindenfelet kiprobalni mint balra... nagyobb a biztonsagerzetem... Nem tudom igazabol miert van de szerintem mint ahogy az egyik kezunk ugyesebb mint a masik, ugy lehet az is hogy egyik oldalra jobban mered donteni mint balra :]
Üdv!

Pohi! Légyszi nézz már be a CBR 125 topikba. Hátha tudsz segíteni...

Köszi: Pisti
Az meg miért van, hogy én meg balra nem tudok olyan jól dönteni , jobb oldalt nincs minta az első gumim szélén a felétől, bal oldal meg majdnem zsír.....
Lepence-Visegrád-Egom,Dobogókő-Csobánka...
Gratula!!

Merre jártál?
Hello!!!

Mostantól a nevem: Kanyarvadász Petra....
196,7 km-t motoroztam,és a végére nagyon belejöttem...már tudok jobbra is dönteni :):):)
Mindegy mikorra jössz, mi ott vagyunk...
De lehet, hogy én is csak fél 8-8 felé megyek.
Majd összecsörgünk.
Megyek. 7-kor végzek a tanítással. Mikor indultok?
Szeva Lecso + minden Műmájer !
A szombat esti hsz-od tényleg mindent vitt :)))
Egyébként meg a Kossuth téren minden este motorostalálkozó van, szombaton gurultunk egy jót is a városon keresztül, majd vissza a térre, ahol nagy ovációval fogadtak minket.
Hát akinek van ideje, az csatlakozhatna...