Egyett értek veled. Nekem ROOD ATACK-m van elől hátul és még bőven "nem motoroztam" ki. Pedig néha pályázok is és ott is bőven lehetne még a határait keresni.
Amúgy szép jó estét mindenkinek . MACI23 neked boldog "valamit" így utólag is
Bár nem Májer, én csak itt kontárkodom néhány napja, ráadásul tapasztalatom sincsen még egyik gumival sem, azért járatom picit a billentyűzetet...
Nemrég vásároltam egy Sport Attack-ot előre, mert a Road Attack nem bírta a "finom" kezem - kagylós lett mindkét oldal + sz@rrá repedezett (nem csak nekem)...
Hátul még a Road Attack van, ez nem kapott - még - akkora terhelést, de ennek is kagylósodik a két oldala rendesen.
Ha túrásan használod a géped, akkor jobb alternatíva a Road Attack (egyébként csak pozitívan tudok róla nyilatkozni: bemelegedés, tapadás, vizes felületen-futás), talán több kilométert bír, mint a sportosabb másik.
A Sport Attack-ról az ismerőseim sem tudtak egyelőre érdemleges infókat adni, mert nekik sem rég lett fölszerelve.
A Metzeler-hez nem tudok szólni.
Van ma és holnap két céges vendégünk, két walesi figura. Az egyiknek nincs meg a bal keze: 18 éves korában (ekkor lehet UK-ban 250-es jogsit szerezni) bohóckodott egy haverjával, szembecsókolt egy kocsit, szerencsétlenül esett a bal kezére a dokik nem tudták megmenteni (véres dolgokra nem kell gondolni, belső sérülései voltak). Azóta átált a sportautókra (911, MG ilyenek), de megcsillant a szeme a motor láttán.
Mennyi élet van ebben az emberben, hihetetlen.
Sziasztok Májerek!
cbr 929-re Conti Sport Attack vagy inkább Metzeler m3 az alkalmasabb?
Semmi pálya, csak közút.
Segitsetek, ha van ezekkel a gumikkal tapasztalatotok.
Köszi
Bar en nem motorozom de ha csak a gorkoribol vagy a jegkoribol indulok ki jobbra sokkal inkabb merek mindenfelet kiprobalni mint balra... nagyobb a biztonsagerzetem... Nem tudom igazabol miert van de szerintem mint ahogy az egyik kezunk ugyesebb mint a masik, ugy lehet az is hogy egyik oldalra jobban mered donteni mint balra :]
Az meg miért van, hogy én meg balra nem tudok olyan jól dönteni , jobb oldalt nincs minta az első gumim szélén a felétől, bal oldal meg majdnem zsír.....
Szeva Lecso + minden Műmájer !
A szombat esti hsz-od tényleg mindent vitt :)))
Egyébként meg a Kossuth téren minden este motorostalálkozó van, szombaton gurultunk egy jót is a városon keresztül, majd vissza a térre, ahol nagy ovációval fogadtak minket.
Hát akinek van ideje, az csatlakozhatna...
Amúgy szép jó estét mindenkinek .
MACI23 neked boldog "valamit" így utólag is
Nemrég vásároltam egy Sport Attack-ot előre, mert a Road Attack nem bírta a "finom" kezem - kagylós lett mindkét oldal + sz@rrá repedezett (nem csak nekem)...
Hátul még a Road Attack van, ez nem kapott - még - akkora terhelést, de ennek is kagylósodik a két oldala rendesen.
Ha túrásan használod a géped, akkor jobb alternatíva a Road Attack (egyébként csak pozitívan tudok róla nyilatkozni: bemelegedés, tapadás, vizes felületen-futás), talán több kilométert bír, mint a sportosabb másik.
A Sport Attack-ról az ismerőseim sem tudtak egyelőre érdemleges infókat adni, mert nekik sem rég lett fölszerelve.
A Metzeler-hez nem tudok szólni.
Mennyi élet van ebben az emberben, hihetetlen.
Vörösvár-csobánka-dobogókő-egom-lepence!
Én Hidegkuton...
cbr 929-re Conti Sport Attack vagy inkább Metzeler m3 az alkalmasabb?
Semmi pálya, csak közút.
Segitsetek, ha van ezekkel a gumikkal tapasztalatotok.
Köszi
Te egyébként merre laksz én a Csalán utcában
Instruktor05-tel értekezz egyet - Ő biztosan többet tud mondani a témáról!
Pohi! Légyszi nézz már be a CBR 125 topikba. Hátha tudsz segíteni...
Köszi: Pisti
Merre jártál?
Mostantól a nevem: Kanyarvadász Petra....
196,7 km-t motoroztam,és a végére nagyon belejöttem...már tudok jobbra is dönteni :):):)
De lehet, hogy én is csak fél 8-8 felé megyek.
Majd összecsörgünk.
A szombat esti hsz-od tényleg mindent vitt :)))
Egyébként meg a Kossuth téren minden este motorostalálkozó van, szombaton gurultunk egy jót is a városon keresztül, majd vissza a térre, ahol nagy ovációval fogadtak minket.
Hát akinek van ideje, az csatlakozhatna...