Télen havon bróbáltam, megblokkolt midkét első, de ugye azt mindeggy , mert szarrácsúszik , de keményebb talaj , csak 1, fog blokkol éselhúz, csapja a kományt!
Sziasztok. Valaki tudna segíteni hogy aerox 50 első teleszkópba mennyi olaj kell? 75 ml t találtam egy írásban, megpróbáltam, de mintha puha lenne. Kérdeztem egy szerelőtől azt mondta passz, keressek rá a neten. Valaki tudja? Köszi
Sziasztok !
Vettem egy Yuasa zselés aksit. Elvileg feltöltve érkeznek, de az érdekelne, hogy kell e nekem még rátölteni, hogy maximumon legyen vagy használhatom úgy ahogy van.
Sor3, megafaszom!!!
Vegyél egy Hondát, legfeljebb ha kell a traktorhang, meg egyéb betegségek, lehúzod az egyig gyertyáról a pipát. Még akkoris meg lesz az az előnyöd, hogy úgy fog kinézni a gép, mint egy rendes motor. 😂 😅 😁
Aza a legerdekesebb hogy minden sornegy zsibbaszt bizonyos fordulaton,ez egyaltalan nem.
Ez a stuart wood valamit nagyon tud,nem sz a belterjes utodott angolka az tuti.
Amiatt ne aggódj. Azon kívül hogy rusnya a Zoli motorja (gülüszemű Triumph), egész jó a presztizse a fagyizók előtt. 😆
Ez a mocsok nem adta még oda, mert fél hogy szétcseszem (joggal) de a Yamaha Tracer 3 hengeres blokkjának egészen jó a karakterisztikája. Ott csak az nem tetszett hogy eléggé magas és hintaló jellegű.
Télen havon bróbáltam, megblokkolt midkét első, de ugye azt mindeggy , mert szarrácsúszik , de keményebb talaj , csak 1, fog blokkol éselhúz, csapja a kományt!