Csajok tényleg nagyon sokat fejlődtetek, ügyesek voltatok
Aminek a legjobban örülök, hogy a naptáncom hatásos volt és nem kellett úszógumit húznotok...
Reggel éhgyomorra kikaptam egy bukást, pont elém esett a versenyző, szóval örülök, hogy többet nem kellett lejönnöm a posztomról
Oh, köszi :) Jah, nem, már nem volt használható, most másikat kaptam kölcsön, de ezt azért nem dobnám ki... Inkább megpróbáljuk megcsináltatni. Látod.. Elektroműszerészhez kell vinni :D
Köszönöm Zsani , (23mp ) . Azért Te is sokat javultál, azt ne felejtsük el megemlíteni!
Úristen, még használható volt az a melegítő , azt hittem már a múltkor megfeküdt. Lehet ilyet javítnai?
Sziasztok Lányok ÉS FIÚK :) (Úgy látom több fiú van itt, mint csaj :) )
A hétvégi verseny tényleg nagyon jó volt, köszönet érte mindenkinek.
Az időjárással tényleg szerencsénk volt, hihetetlen is.
A pályamotorozás topicba már írtam, hogy kicsit csalódott voltam, mert bénáztam a versenyen, de azért még így is fejlődtem jó sokat, a múltkorihoz képest. Hála istennek mindenki fejlődött, és nem is keveset. Orsi például nem tudom, de kb. 15 mp-et.. :) Az rengeteg! Ezúton gratulálok neki itt is! :)
Emellett lenne egy kérdésem is: Meghalta magát a gumimelegítőnk egyik fűtőszála, nem tudja ezt valaki megjavítani szerintetek? Vagy milyen típusú szervizbe vigyem? Várom a javaslatokat, köszi!
Köszi a képeket.... bárcsak ne tetted volna fel... Olyan rossz látni,hogy mindenki kiül meg térd lent,meg milyen szépen dönt,én meg nem:S:S:S Na mind1... senki nem születik profi motorversenyzőnek (kivéve Rossit ) :D
Vannak még képek?
Aminek a legjobban örülök, hogy a naptáncom hatásos volt és nem kellett úszógumit húznotok...
Reggel éhgyomorra kikaptam egy bukást, pont elém esett a versenyző, szóval örülök, hogy többet nem kellett lejönnöm a posztomról