Bár én nem az idény elejétől fogok menni, de remélem a 18as még szabad, mert az új R6osomon, már az a rajtszám van, gondoltam hátha szerencsét hoz nekünk, megtartom :)
akkor ezek szerint nem lehet rozsaszin a rajtszamom?
es azt sem lehet, hogy a tobbiek rajtszamaival korberagasztom az enyemet?
apppaaaaam, ezt a kiszurast
A tegnapi számmisztika, és nem számháború folytatásaként a rajtszám méreteket-színeket kiemeltem az alábbi szabályzatból (by BR). Érdemes betartani, hogy gépátvételnél esetleg ne jelentsen problémát (nem lehet tudni, mennyire veszik szigorúan a Hölgy Kupában).
„Itt vannak a 2009-re érvényes műszaki szabályok
Elkészült a 2009-es műszaki szabályok fordítása, és lektorálása. A szabályok nem csak az Alpok-Adria Bajnokságra érvényesek, de a legtöbb hazai versenysorozat is e szabályok alapján zajlik.”
1.3. A rajtszám színe
A 125 köbcentiméteres Sport Kategóriában a rajtszám háttere fekete, a szám fehér szín a RAL kódok alapján a fekete 9005, a fehér 9010 kell, hogy legyen.
A motor elején elhelyezett számok mérete:
minimum magasság 160 mm
minimum szélesség 80 mm
minimum betű méret 25 mm
A motor oldalán elhelyezett számok mérete:
minimum magasság 120 mm
minimum szélesség 60 mm
minimum betűméret 25 mm
A rajtszámokat és névtáblákat a motoron az alábbiaknak megfelelően kell elhelyezni: egyet előre, a jól látható terület közepére vagy kicsit odébb az egyik oldalra; egyet-egyet az ülés bal és jobb oldalára vagy egyéb jól látható helyre. Alternatív lehetőségként az ülés mögött, keresztben, ahol a szám teteje a versenyző felé néz. A számnak azonos méretűnek kell lenni, mint elől. A számnak jól láthatónak kell lennie a nézők és a hivatalos személyek részére a versenypálya mindkét oldaláról. A rajtszám megfelelőségét illető vitás kérdésekben a döntés a Technikai Igazgatóé.
5(6).3. Rajtszám színek
Stocksport 600: Piros háttér, sárga számokkal, a RAL színkód táblázat alapján használandó színek, 3020 a piros esetén és 1003 a sárga esetén.
Stocksport 1000: Piros háttér, fehér számokkal, a RAL színkód táblázat alapján használandó színek, 3020 a piros esetén és 9010 a fehér esetén.
Az elöl elhelyezett rajtszámok kötelező mérete:
minimum magasság: 160 mm
minimum szélesség 80 mm
minimum betű méret 25 mm
Az oldalt elhelyezett rajtszámok kötelező mérete:
minimum magasság: 120 mm
minimum szélesség 60 mm
minimum betű méret 25 mm
A rajtszámokat és névtáblákat a motoron az alábbiaknak megfelelően kell elhelyezni: egyet előre, a jól látható terület közepére vagy kicsit odébb az egyik oldalra; egyet-egyet az ülés bal és jobb oldalára vagy egyéb jól látható helyre. Alternatív lehetőségként az ülés mögött, keresztben, ahol a szám teteje a versenyző felé néz. A számnak azonos méretűnek kell lenni, mint elől. A számnak jól láthatónak kell lennie a nézők és a hivatalos személyek részére a versenypálya mindkét oldaláról.
Világos színű burkolat esetén a piros rajtszám alapját legalább 8 mm vastag fekete kerettel kell ellátni.
A rajtszám megfelelőségét illető vitás kérdésekben a döntés a Technikai Igazgatóé.
Én sem tartozom egyik Klubba SEM, mégis választottam számot, senki nem kényszerített rá, és senki nem állított választás elé!
A 23-as szám, szerencseszámom, elég régóta mindenhol ezt a számot használom. De ha nem lesz az enyém, háát kit érdekel?! Nem ezzel fogok jól vagy rosszul menni...a szám a bőrruhámon ugyis rajta lesz
Amugy meg Repsinek 100%-ban igazat adok, és elgondolkoztam én is, hogy biztos akarok-e indulni ezekután?!?! Mert tuti lesz 1-2 olyan ember,aki megakarja mutatni h ki a f*sza gyerek,és emiatt mások buknak majd el... Ebből én nem kérnék.
Ancsy csütörtök 9 a vizsga , szorítassz értem, megint?