Lányok!
Akinek van kedve, csatlakozzon a mi sportmotoros csajos brigádunkba.Itt tudtok regelni a fórumunkba éslehet ismerkedni, progikat,pályázásokat szervezni: http://forum.sg.hu/forum.php3?...
Lányok!
Akinek van kedve, csatlakozzon a mi sportmotoros csajos brigádunkba.Itt tudtok regelni a fórumunkba éslehet ismerkedni, progikat,pályázásokat szervezni: http://forum.sg.hu/forum.php3?...
Már weboldalunk is készül, szóval várunk bárki lányt, akinek van kedve.Iwiwen is fennt vagyunk, száguldó angyalok a nevünk
Sziasztok!
Tavasszal rendeltem a szalonból egy hátsó lánckereket a mocimra. A "MORJA ÉS TÁRSA KFT." , a forgalmazó, az ESJOT utángyártott lánckerekeknek. Őket az Üllői úton lehet megtalálni.
A lánckerékkel kb. 40 km-t tudtam menni, mert egy komolyabb gázadásra, az összes fogat elhajlította a lánc(új DID lánc, új kis lánckerék), és le is dobta a láncot, ami végigkarcolta a lengőkaromat. Visszaküldtük, amire azt mondták, hogy nem megfelelően volt felrakva a lánc, meg hogy ezeket a lánckerekeket nem szokták hőkezelni, megedzeni.
Nem a 23 ezer Ft a probléma, hanem az, hogy belegyalúlt az excenterembe(hátsóagy), amiért nem is szóltam.
Fúrcsa módon a gyári lánckerék szett az jól lett felrakva. 12ezer km van benne, és csak 1x kellett utána állítanom a láncnak.
Csak azért írom le, hogy legalább ti ne járjatok így ahogy én. Innem ne vegyetek semmit.
Nem tudom, alkuképes mindegyik, mert nemigen tudok velük mit csinálni... A kabát 25e körül (ez messze sokkal jobb mint a Spool, tényleg nagyon profi kabát, olyan mint a Bering! Viszont nagyon nem rózsaszín... Csizma 10e körül, gatya 14e körül, bőrruha 30e körül.)
Bukóból van egy új BMW System-IV felnyitható 54/55-ös méretű (S)! (vagy esetleg egy használt piros Schuberth Concept szintén 54/55-ös... Egyelőre nem döntöntöttem el, hogy kell-e a BMW, vagy sem... De asszem a Schubi marad. (öööööö, a nők már csak ilyenek... ))
Van sokféle mindenféle. Szerintem feldobálom őket majd a képesmotorra. Nagy nem tom.
Itt van néhány kép.
(Pl. van egy nagyon profi világoskék textildzseki termobéléssel és mindenféle protektorokkal, S-es méret, új. Bőrnadrág protektoros, 38-as méret van beleírva, de inkább kicsit kisebb (vagy én híztam meg...), párszor használt. Fekete yamahás bőr túracsizma 38-as, új. Meg van egy kb 36-os eredeti Dainese bőrruha, na ez egy régi darab, de még mindig "divatos" és alig volt használva.) Bármi érdekel, írjatok nyugodtan e-mailt.
képeket dobhatsz fel de sztem ebből a vásárlásból jövőre vagy ősszel lesz vmi mert még azzal a 6 sebivel gondjai vannak a hondánál :D de gyakorlás kérdése
az én alpine csizmám most eszkábáltam neki össze powertapel leragaszgattam mert mániája hogy a földön húzza meg az elejét kitömtem papírral mert a 38-39es lábára nagy neki az én 42esem xD
Ügyes. Ilyen szép zöld pólóban biztos a vérében van a motorozás...
Nekem meg van egy halom felesleges női motoros cuccom olcsón, ha esetleg valakit érdekel. Csere-bere is lehet akármire. Nadrág, kabát, csizma, ilyenek, amik rám vagy kicsit nagyok, vagy kicsit kicsik... Mind újszerű (vagy új) és márkás.
Akinek van kedve, csatlakozzon a mi sportmotoros csajos brigádunkba.Itt tudtok regelni a fórumunkba éslehet ismerkedni, progikat,pályázásokat szervezni:
http://forum.sg.hu/forum.php3?...