én ott űltem rád várva, szmokingban, elöttem pezsgösvödörben behűtve az édes pezsgö, két pohár, a kandalloban lobogott a tűz, kutyák körűlöttem, még a jegesmedvebört is megfésűltem a földön,,,
és csak vártam ,csak vártam,,,
Szinte mindennek van értelme, csak meg kell "látnod" benne, és akkor már be is tudod mutatni! Ez főleg a fotóra igaz, a film már kicsit bonyolultabb, mert míg a fotónál egy elkapott pillanattal kell bemutatnod a témát, addig a filmnél hosszabb idő kell, és könnyű unalmassá tenni az egészet...
oksa hogy közös de énis pont arra a meglátásra gondoltam ami mindkettőre jellemző kell hogy legyen ------------.hogy legyen értelme a képeknek a látott dolgoknak..........
Szia!
Fotózni csak szeretnék, ha lenne rá időm... egyébként a fotózás és a filmezés két teljesen különböző dolog, még ha sok minden közös bennük, akkor is. De az igaz, mindkettőhöz kell bizonyos "képi rálátás".
Szóval van képünk hozzá, hogy képeket képezzünk a képi megjelenítőkre...
szia Gábor....... nemalakítjuk át..........nemfogom.............
megnéztem a képeket és az állataid nagyon tetszenek mármint imádom a nagy dolgokat pl .jó nagy krokodil vagy óriáskígyó meg minden állatból a legnagyobban és a te állataid mármint az a nagy barnás vöröses kutyus az igentetszik............gyönyörú jószág:)))
szeretem az állatokat...... te amugy fotózol is? mert kamerát azt láttam nálad és gondolom a képi világa az szinte ugyanaz a kettőnek szinte.......a fotós és afilmes ais a képivilágra éppítt.......amugy amatőr fotós vagyok csak azért mondom......... üdv
és csak vártam ,csak vártam,,,
Fotózni csak szeretnék, ha lenne rá időm... egyébként a fotózás és a filmezés két teljesen különböző dolog, még ha sok minden közös bennük, akkor is. De az igaz, mindkettőhöz kell bizonyos "képi rálátás".
Szóval van képünk hozzá, hogy képeket képezzünk a képi megjelenítőkre...
megnéztem a képeket és az állataid nagyon tetszenek mármint imádom a nagy dolgokat pl .jó nagy krokodil vagy óriáskígyó meg minden állatból a legnagyobban és a te állataid mármint az a nagy barnás vöröses kutyus az igentetszik............gyönyörú jószág:)))
szeretem az állatokat...... te amugy fotózol is? mert kamerát azt láttam nálad és gondolom a képi világa az szinte ugyanaz a kettőnek szinte.......a fotós és afilmes ais a képivilágra éppítt.......amugy amatőr fotós vagyok csak azért mondom......... üdv
:((
még mindig egyedül:)
A nagy sajnos már nincs meg, de nincs szívem levenni a képeit...