látod, és itt különbözik a rugby.. ott sisak és "páncél" nélkül is meg kell állítanod... és nincs benne annyi "show elem" mint az am. fociban.. én ezért szeretem sokkal jobban... (no meg persze elfogult vagyok ) azért amikor egy Johna Lomu robog a maga 9X kilójával, és iszonyat gyorsan... na az gyönyörű..
de persze ízlések és pofonok...
kipróbáltam, tényleg nagy az "impact" a "running back"-kel szemben, de két "action" között van idő "to relax", nem úgy, mint egy több"round"-os küzdősportban.
nem is mondtam, hogy a legmegterhelőbb. de én most leginkább az edzésekről beszélek. az világos, hogy egy meccs a maga szaggatott módján nem olyan megterhelő.
Egy kontakt sportban ahol teljes lendülettel fut szembe veled egy 100 kg-os running back, hidd el, hogy nem túlzás... Valahogy meg kell állítani és földre vinni. Ez nem olyasmi amit lehet érzékeltetni szavakkal amíg valaki nem veszi fel a sisakot és a vállvédőt és nem áll oda egy ilyen futásnak az útjába...
motorbaleset miatti térdszalagszakadás után felszívódott a szakadt szalag, nem vettem észre, edzésenmeg a combosoktól széttört a térdemen a porc...ilyesmik. Már túl vagyok rajta, de a szalag nincs meg, sé veszélyes lenne, ha rúgdosnák a lábam.
Maradt a cross
New Zealand - HAKA
LX
mintha nem egyutt tancoltunk volna fel ejszaka
Borso: freestyle-cheerleader
keme: cheerleader-felvételiztető
nyah. Ezzel meg is vagyunk. Kéne egy dívány.
azt valahogy kiskoromban elhagytam
de persze ízlések és pofonok...
LX
Vagy oda van vmi különleges felvételi szempont? (szépség, ritmusérzék...)
vagy egy jooo hamburgert
Maradt a cross
Elhiszem, hogy kemény sportnak van beállítva, de azért ne essünk túlzásba.
LX