Látom még időben húztam el a csíkot és lemaradtam a rothadó kis izéről. Nyugi, bírom az ilyeneket, túlestem 3 hetes gyakorlaton a pathologián. Edzett vagyok!
Sziasztok! Jelentem az autóm beadta a kulcsot úgyhogy felteszem a nagy kérdést:
Melyiket vegyem elő? Az elsőt nem kell ecsetelni,hogy miért jó de a másodikkal könnyebb
bánni lefagyott úton viszont ha ráteszem a 90 kilómat ugyanannyit eszik, mint az első.
Van még egy MZ a garázsban de a város másik végében van a bolkk belőle
lábbalhajtósan meg nem az igazi. Nem vagyok a Flinstone család sarja...
...vagy csak az a baj, hogy 3 éves koromban pedálos volt a járgányom
mert pléhmoszkvicsot nem vettek nekem
Igazából nem hagytam abba, csak nem gondoltam, hogy ekkora szünetet fogok tartani. Idén semmiképp, de ami késik nem nyúlik! Majd időben bejelentem ha megyek, és akkor mindenkinek spuri a pályáról, mert nem akarok tömegszerencsétlenséget okozni.
De Te sem fogsz rosszúl kinézni Polo! Utólagos engedelmeddel bemutatnám a jövőképedet!
Ezzel a tudattal kell élnünk,hogy fiatalabbak már nem leszünk! És ahogy eddig "megismertem" Polót,Ő sem fog egyhamar lemondani a motorzásról!
Csak az ő csemetéiknek jutott ilyen luxuscikk!
Apropó Fazer! Még a KillBill-ben is ilyennel száguldoztak.
Itt rontod a levegőt? Mars vissza a garázsba leszerelni a Fazerről a kormányvégsúlyt! Irgumburgumszettevetteteremtette......
Szerintem járj gyalog!
Melyiket vegyem elő? Az elsőt nem kell ecsetelni,hogy miért jó de a másodikkal könnyebb
bánni lefagyott úton viszont ha ráteszem a 90 kilómat ugyanannyit eszik, mint az első.
Van még egy MZ a garázsban de a város másik végében van a bolkk belőle
lábbalhajtósan meg nem az igazi. Nem vagyok a Flinstone család sarja...
...vagy csak az a baj, hogy 3 éves koromban pedálos volt a járgányom
mert pléhmoszkvicsot nem vettek nekem
Megvan!!!!!
Te vagy az smink nélkül!
Ezt te is csak most vetted észre!
A részletekre is ügyelni kell!
Engem nem a szemöldök hiánya, hanem a jobb szem feletti feketébe hajló (félig rohadó?) bibírcsók agasztana!
Amúgy jó étvágyat!
Megyek ebédelni, mindenkinek jó étvágyat!
Ezzel a tudattal kell élnünk,hogy fiatalabbak már nem leszünk! És ahogy eddig "megismertem" Polót,Ő sem fog egyhamar lemondani a motorzásról!
Nem szeretted? Télen jó a motorzás helyett!