Na akkor figyuzz! Bemelegítésnek egy kis motorozás, ha már bemelegedtél akkor motorozás, levezetésképpen pedig motorozás!
(mostanában kicsit beteges vagyok, ebből látszik, hogy már régen motoroztam egy jóóóót, pár napja ugyan kipróbáltam egy PitBike-ot, de no comment )
Na ez az! A halál része az életnek, amit elfogadok, ha egy otthon elhunyt 80 évesről van szó...
De egy csecsemőt így látni! A szívem szakadna meg...
Az viszont kétségtelen, hogy tényleg egy érdekes dolog ez, csak nem annyira, hogy végignézzem!
Előrebocsátom, hogy nem vagyok orvos, nem is akarok az lenni, csak eü-s sulit végeztem, így amikor a szakmai gyakorlatra került a sor, én ezt választottam. 3 hetet Fehérváron-, 1 napot pedig a SOTE kórbonctanán töltöttem. Az utóbbi helyszínen, belecsöppentünk egy korábban elhunyt személy halálának tisztázásába, akit a lakásában találtak meg. Sokat nem láttam belőle, mert őt akkor hozták amikor mi már indulni készültünk, csak a lepedő alól kilógó végtagok érdekes színén akadt meg a tekintetem. Két rendőr kísérte, gondoltam megkérdezem miért néz ki úgy mint akit vízfestékkel befestettek (sárga, kék, zöld, piros minden létező árnyalata). Erre egy gyors tömör választ adott az egyik rendőr: -Mert már rohad. Szagot nem éreztem, igaz nem is vártuk meg amíg elkezdik a boncolást.
Ennyi. Ennél persze volt sokkal megrázóbb (csecsemő), gusztustalanabb (idős nénike légcsőhurutja) esetek is, ám kétség kívül nekem ez volt az egyik legérdekesebb.
El hát! Miért ne hinném?
Pl. az ember csak úgy lehet orvos, hogy érdekli az emberi test működése...
De én nem tudnék bemenni egy pathológiára... Azt hiszem nem bírná a gyomrom, pedig nem vagyok egy érzékeny típus!
Régi játszótéri cimborám teljes pedálerő közepette nekiment a Moszkviccsal egy beton villanyoszlopnak,
egy foga kitört... Két hét múlva próbált biciklizni tanulni egy Skolnyikkal (az is jó cucc volt), eltrafálta
ugyanazt a villanyoszlopot, még két foga kitört.
Sózniii?!? Neked ajándékba adnám a Tommy kormányt, másnak meg
5000/pár! Nézd meg a képesmotoron! Amúgy sokkal
áramvonalasabban ülnél a Fészin. Gyorsabban menne,
kevesebbet enne... Amúgy megvan a megoldás a kormányvégeidre
de majd csak akkor ha már felraktuk az új markolatokat.
(mostanában kicsit beteges vagyok, ebből látszik, hogy már régen motoroztam egy jóóóót, pár napja ugyan kipróbáltam egy PitBike-ot, de no comment )