Na jó, azért kicsit túloztam, inkább vagyok lógós mint tökéletes munkaerő. Igaz, hogy szabadság nuku, de elég hosszú pórázon vagyok, így az időm nagy részében a neten lógok. Ki lehet bírni. Viszont ha beindul a nagyüzem akkor......
Hétköznap is lehet gyűjteni a km-eket, nekem az elmúlt időben csak ez jutott. De az esti motorozásnak is megvan a maga szépsége. Főleg nyáron, mert akkor már nincsen olyan meleg.
Műszaki cuccok terén jó lenne újítani, de a fontossági sorrend majdnem utolsó helyén szerepelnek.
Remélem jövőre több szabadidő jut, mert idén valahogy ez kimaradt. Még betegszabin sem voltam. Én vagyok a tökéletes munkaerő.
Inkább majd a 7végékre koncentrálok, meg talán jut majd egy kis szabi is. Tele vagyok tervekkel, remélem nagy részüket meg is tudom valósítani.
A Mikulásokat sikerült lefényképeznem, de ismét rá kellett jönnöm, hogy a telefonomban lévő fényképezőgép(?) semmire nem jó. Így nem is erőlködtem közzétenni őket.
Szia! Régen jártál erre! Csak nem megbéklyózták a sólymodat?
Jól hangzik a túra terved, de én egyenlőre nem tervezek több napos túrát (legalábbis jövőre), max. 2 napos lesz beiktatva rokonlátogatással egybekötve az ÉK-i részen. Ha átnézünk a szomszédokhoz (szlovákok, horvátok) az is csak egy napba lesz besűrítve.
Hello!
Polo, Gyöngyi1104, Kizsbegre,BTündér, Babóca, és a többiek:
alakul a túra terv: OSZTRÁK ALPOK-É-OLASZORSZÁG-SZLOVÉNIA-ALPOK KÖRÚT....
persze finomítások még esedékesek, érdekel még benneteket? Ha igen vagy van még ötlet az útvonallal kapcsolatban, jelezzétek.
tarka igazgató mester úr,kűldjed be az erikszon házért a alattasodat