Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te engem nem tudsz megsérteni . Maradok olyan mint amilyen vagyok. Így egy évben csak két szar napom van. Normál horgász az élő vizet szereti, de annak van előnye és sok hátránya is. De ezt már kibeszéltük párszor.
Én kétszer voltam már. Nagyon jól menedzselt tó. Rengeteg fajta hallal.
Én láttam már Dunás pecáját is. Ott is fogott halat. De nem ismerem személyesen és nem is pecáztam vele. Így nem tudok róla olyan véleményt mondani mint a Jankovichról.
Dehogynem
Nem addig még nem sülyedtem
Nem állítom, hogy rossz menedzser a dérerer pista de túlzásba viszik a mennyiséget. Olyan vízre már én sem megyek szívesen ahol az is halat fog aki mellédob a víznek
Ugye nem a sértődöttség beszél már megint belőlled? Fene gondolta, hogy ilyen cizellált a lelked
Azt gondoltam, hogy aki az elefpére irogat olyan csunyául az valami vagány ki ha én nem gyerek
azt nem sejtettem, hogy csak palástolod a fusztráltságod faszi Inkább legyél írígy mint én akkor csak minden második napod szar

Nos a témához. Én többnyire a természetes vagy ahhoz nagyon hasonlító , lehetőleg nagyobb terjedelmű vízállásokat kedvelem
ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem szoktam kívételt tenni (álltalában az idő rövidsége, vagy a kevesebb cűgölés miatt) és nem látogatok meg soha, kisméretű kocka tavakat. Ha tudnék kishalat szerezni a te vizedet is megnézném Igazából te vagy a fíder buzi, neked lenne kötelességed a csukafogásra éhes horgászt csalihallal ellátni
Ez a Maconka itt van tőlem 10km-re Néha mikor megyek arrafelé tele van sátorokkal a töltés meg iszákos emberekkel Te is jártál már itt?
Az a bokor karcsi is akkor ász, hogy nem láttam még videóját csak agyoncsukásított vízen. Maconka 5 és ehhez hasonló műtavak
egyszer talán alpáron is volt ahová járni szoktam, de abban az időben annyi volt a csuka a vízben, hogy át lehetett vona a hátukon sétálni a túloldara Az akkori pergetőverseny délelőtjén 1050 db-ot mértek Ugyanígy vagyok ezzel a kóssal is. Megnézném, a nagy dunáról, hogy fogja a harit, nem csak a néhány hektáros derítőről és a bokodi tóról
Múlt héten csütörtökön kimentem és pont dobált a Bokor Karcsi az Áder spanjával. Volt is testőr bőven a tó körül. Aznap jó páran fogtak és asszem olyan 7 kg volt a legnagyobb. AZ azért már nem olyan rossz. De az átlag az olyan 1.5kg-3 kg. Persze az RSD-n jobban örülnék egy 5kg-osnak mint ott egy 7-esnek.
Azt a fehér halas mindenhová jó 80ezrest akartam venni. De egyelőre még nincs. És meg sem tudták mondani, hogy mikor lesz, vagy lesz e. Ezért hát még jövő hétig várok és aztán megveszem azt ami biztosan kell majd. Pl. Balaton, RSD, Duna pesti szakasza.
Meg van má a passzusod?
legyen
Nekem mindegggggy csak legyenek csuka,jó sok és nagyok aztán má megyek is
Én simán lecseréltem volna a fizikára.
Drága Jimi és Pipi.
Szeretném ha leírnátok milyen csukás vízen szeretnétek horgászni, mik a feltételek ahhoz, hogy ha és amennyiben lehetséges megfeleljen az elvárásoknak(de főleg neked te ratyirambó Pipi).
Pl.:
Lakóhelytő való távolság. Lehetőleg méterben.
A tó nagysága, folyó hossza, szélessége.
Az 1 nm-re jutó csukák száma és mérete. Esetleg névre szóló csukák is szóba jöhetnek?
Víz színe, mélysége.
Meder milyensége. Kavics, iszap, vegyes?
Part kialakítása?
Ellátás? Reggeli, ebéd, vacsora esetleg all inclusive?
Bármi más ami a kritériumok miatt szükséges és kimaradt a felsorolásból légyszives tudassátok velem és igyekszem majd ennek megfelelően keresgélni.
Nem vagyok képben most milyen kiegészítő tárgyak vannak,de az én időmben biztos jobban érdekelte volna a fiúkat mint mondjuk az ének.
Ha kötelezővé nem is tenném,de választhatóvá igen.
itt van röviden a terv meg szavazás...
http://www.borsonline.hu/cikk....
Szántódnál én is
Nem találom a cikket és nem olvastam végig, de gyanús, hogy oda tervezték, de most cáfolták a híradóban, hogy kötelező lenne.
egy havi edzés után simán átúsznám a balatont ahol nem szélesebb mint 5-6km
Hol? Az általános oskolában?
Az a tó amit át tudok úszni nem is tó csak vízfolt
Háát az nem, nekem ritkán sikerült a kevés horgászatom alatt magamnál maradni, volt is a vízben aznap vásárolt literes termosz tele kávéval, a nagykabátom kétszer meg ilyenek, oszt elmaradtak ezek a remek homályba vesző pecázások.
azt még kihagytad,hogy szomjas viszont nem marad....