Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell hal ahhoz, hogy a pecát lógassuk, elég a tagdíj és cucc vásárlás, még a végén jóllakik a jónép.
a halászatot meg megszüntették a Tiszán,mondván,hogy nincs hal...
úgy tűnik valami horgász nagyker van a háttérben.....nem fogy a cucc.......
A mohosz kötelezővé akarná tenni a horgászat tanórát és vizsgázni kéne belőle, kb. 100000 új horgászt várnak ettől rövid időn belül. Lesz itt konkurencia, kevesek lesznek a kiöntött balatonok.
nnnnnnnnnnnnaaaa ja mitartott ijen sokáig
Az igazság szerint az ilyen 6 hektáros kutyahuggyozók nem aszívem csücskei persze egy csukázást mindenképp megérne annak függvényében, hogy rendes csukát nem fogtam már évek óta
A bérelhető faházban is el tudnék képzelni egy főzös berúgos bulit nyáron de ez a max amit ekkora vízre szentelni tudok. Szegény dzsimi is igen meglepődne ha látna egy ekkora vizet, nagyobb a kikötő ahol a csónakját tarcsa
Láttam. A Vitorlásnak étteremnek majdnem a teraszán volt a víz.
Megyek a jövő héten is.
Ez lemaradt!
Ez meiezezezezez? ? ? Húúúú Teeeee!! ! ! Úgy melléd ütök hülye maracccc! Jelzem 1 percembe került megtalálni! ! ! Ökkör.
http://harcsahorgaszto.majoshaza.net/
uh itt mindjárt kifut a leves
Addig nincs baj,amíg van csak a nagyokosok leengedik tavasszal mert egy-két hülyének akik túl közel építették a déli parton a vityillóikat a vízhez elönti a gyönyörű pázsitos udvaraikat az ár ,ha meg száraz meleg nyár lesz nyivákolnak hogy büdös van.Mennyenek a pics@ba!
ahol a víz ott a hal
vagy 25 éve egyszer kiöntött akasztónál valamelyik csatorna(nem emlékszem melyik) a rétról olyan amúrokat fogtak hogy lelógott a konyha asztalról a feje is meg a farka is
fater munkatársa volt ilyen mindem lében kanál aztán összeszedtek pár méretesebb halat
Van víz bőven
ninc smég honlap
és A hattyú?
A kacsa jó, a vizicsirke szar.
Jó lehet az a kacsa sütve?
Némelyik olyan közel van hogy a szák nyelével agyon lehetne verni
Általában igen. Bár egy hülye megdobált egy medvét is. Nem volr őszitme a mosolya.
kacsákat?
Hétvégén voltunk Füreden. Elég sokan dobáltak a kikötőben. Nem kérdeztem őket.
Látom el kell indítsag egy két popeszrúgást. Kezdenek elszemtelenedni a suhancok.
ilyen helyekről szokott
16:42-nél
Innen má fényképeuhetsz ki egy kettőt
Baszki!! Milyen csukeszek.
Nincs az a szar meleg ott se,hanem az a jó hideg