Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt meg mi lett? Átalakulóban a topik,társkeresővé?
Megnéztem ennek a Jakubnak pár filmjét,igaz a szövegből nem értettem egy kukkot se,de azért jók voltak
http://youtu.be/LblRUf25iTg
Igen,franciául
Az mi? olyan mint a zuhany
Tusé
Sosem bizonygattam az ellenkezőjét. Bár igazából nem azért gondoltam, hogy fájna neked ha pofán vágna, mert Ő annyira kemény. Hanem mert Te vagy gyenge.
Na csak beismered ha csak közvetetten is,hogy hapsi az "asszony"
Azért köszi.
Az asszony teged úgy pofán vágna, hogy elfelejtenéd a neved te mafla.
Csajod nem ezt mondta
De!ezt a multkor kitárgyaltuk.ha teszünk rá hitlerbajuszt rögtön látszik
Megkérdeztem mi újság a süllő fronton,de csak azt tudtam meg, hogy hétvégén legalább hatan heten voltak a révnél,azt hogy fogják-e vagy sem nem tudtam meg.
Lehet nem is a Pipi az apja? ? ?
Ááá az idősebbek családdal voltak nem volt ott egy rés sem amin rajta lehettem volna így maradt a piálás
Mentségemre legyen szólva azért ment össze olyan picire mikor le akartál pippantani, mert szuvas lukas és hiányos volt a fogazatod. Azért én nálad igényesebb csávókhoz vagyok szokva. A hónalj szagod is elég erős volt.
Postára is adtam neked egy higiéniás csomagot.
Mondhatod a vaknak, hogy pirkad baszki.
Ne hisztizzél már baszki!
Te állat. De hát ilyen az élet. Egy horgász mindig résen van! !
űberelni akartam,mer aszonta luki(találó meleg név),hogy ki látott má másfél centis csukát,nos én másfél miliset is.. ,mondjuk alig nagyobb luki gyíkjánál..
ez rendkívül elmés megjegyzés volt..méltó hozzád ,kakifejű
De előbb meg másfél centit írtál
Tanuld már meg a mértékegységet baszki
hüvelyk, arasz, yard
a zavarosban..
itt van e,a másfél milis
Na valamikor ott fogtam a legnagyobb süllőmet stégről
Már, hogy fogtam az kicsit túlzás mert ilyen bulipecán voltunk lent 10-12-en. Béreltünk ott valamit 3-4 napra és egymás mellett horgásztunk mint a heringek. Mondanom se kell, hogy minden nap telibe voltam
Én egy ilyen hosszú benyúló stégen voltam az egyik komámmal, a többiek meg a partról horgásztak. Valamelyik este lefekvés előtt kb. este 10 óra magasságába kivettem az egyik pontyozómat, hogy én majd süllőzök Nem nagyon variáltam túl a felszerelést a pontyozó készségre raktam egy hosszú szárú horgot meg egy kishalat aszt bedobtam a sötétségbe. Na kb. azzal a lendülettel el is aludtam már kb. 2-ik napja voltam részeg. Néhány óra múlva hallom ám az istenbasszázást Káromkodik aszt mindenki. Ugyanis a stég a pálya legutolsó horgászállása volt, legszélen baloldalt ahhoz képest mindenki jobbra horgászott. Nos ez a süllő felvette a halamat, de én álmomban annyira figyeltem a kapást, hogy engedtem, hogy letekerjen fél dob zsinóromat talán egy-két botot nem szedett össze, de azt azonkiívűl mindenki zsinorjába belegabalyodott Vagy 3-4 nek újból kellett szerelni Nem dícsértek meg Sőt még másnap sem voltam nagyságos úr egész addig, amíg fel nem ajánlotta a sütyit halszeletnek a halászlébe Mivel ennyiünknek igen kevés lett volna sütve így egy alsóbbrendű étel készült belőlle.
Gudnályt.